Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 абе по ефектно си е с акорди и тва си е Цитирай
fluti Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 А ти защо си решил, че нотите и акордите са взаимноизключващи се понятия??? Все едно да кажеш, че е по-яко да се пише с думи, отколкото с букви. Цитирай
kiki vai Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 човекът се казва жулиен минков а аз съм по неговите думи най добрият му ученик ходих при него до преди месец общо 3 години и мога да кажа че ми даде много добра основа жулиен е страхотен преподавател Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 аз дори незнаех че има друг учител по китара.. но не съм ходил при този минков.... ходих при Г-ин Петков.... и не съм казал че не преподава добре но от това което казват в този форум за другите учители може да се каже че просто преподава по различен начин.... и за 10-те месеца които учих при него друго освен нотни листове не съм видял.. и може би защото никои не ми е казал какво точно е акорд и дали е различно от нота може и да съм си изградил грешна представа... затова сега почнах горе-долу от самото начало и незнам докаде ще стигна... П.С. извинявам се на засегнатите.... просто не сме се разбрали като хората Цитирай
kiki vai Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 познавам петков той не е добър учител само да те развали най много не може някво лапе 5 клас да му дава пиеса с легато вибрато и сякви други неща при положение че няма елементарна основа направо е ужасна работата там въобще не подхожда последователно и тези които свирят при него имат смачкана постановка и нехубав звук не ми харесва определено Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 незнам.... всеки различно казва и са обърках както каза Icarus имам време да експериментирам Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 14, 2007 Автор Отговорено Февруари 14, 2007 а дали на електрическа китара която има само единични адаптери може да се свири по твърда музика Цитирай
Zlatyio Отговорено Февруари 14, 2007 Отговорено Февруари 14, 2007 Може ,но ще има доста шум.Но това е общо взето въпрос на личен избор и вкус.Има хора на които им харесва да свирят "по-твърдо" на сингъл адаптери. Цитирай
Recommended Posts