Mihael Публикувано Февруари 12, 2007 Публикувано Февруари 12, 2007 може да съм малко смешен с тая тема ама съм много "зарибен" карам с една мнооооооооого стара "кремона" акостична Classic ама мисля за една електрическа да си зимам..... та се чудех дали некои незнае от де да си дръпна некви уроци или кокво... (тва е за софтуер) а да и горе доло да ме ориентирате за какво става вапрос (ако на някои му се обяснява ) само за инфо... на 15 съм.... Благодаря предварително !!! Цитирай
Striker_II Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1406 въпреки, че има безброй такива теми... Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 12, 2007 Автор Отговорено Февруари 12, 2007 е тва не го бях видял ... благодаря Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 Само още един въпрос.... може ли китарата да я ръгна в PC-то или кам нещо друго без да зимам стъпало(ако не греша) Цитирай
Zlatyio Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Може,но ще звучиш отвратително. Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 ок 10x за отговора ... но като гледам в Ultimate beginers guide никаде не пише с каква китара да почне човек..... пишете само марки и модели но не и вид имам предвид Rithum , Bass или някаква др.(не зн всички видове ) П.С. иначе другите постове помагат Цитирай
Vlad Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) Започни с бас и ще ти вдигнат паметник - много се търсят басисти. ПИШИ ГРАМОТНО . КОМ Прегледай правилата и не забравяй, че това не е чат! Добре дошъл във форума и дано ти бъде полезен! Редактирано Февруари 13, 2007 от Vlad Цитирай
mistik Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Може,но ще звучиш отвратително. Не е задължително да звучиш отвратително . Ако имаш прилична саунд карта ще си ОК в компа ( няма да е перфектно, но може да се свири), ако имаш скапана саунд карта пак може да стане, но не очаквай кой зне какво. Успех ! Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 а някакво напътствие горедоло за саундкартата.. модел нещо.. че моята нестава и ште я сменям Цитирай
Striker_II Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 всяка карта става, включваш я на мястото на микрофона когато е без ефекти и му махаш софтуерно отметката от "mute" ако искаш да си пуснеш некой дистер или друго вкарай я в Line in-a Цитирай
Vlad Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Бих ти препоръчал creative live или creative audigi като идеални спрямо нуждите ти и цената им. Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 а мога ли само с видео уроци и табове (и повечко упоритост) да стана що годе добър ... защото в Стара Загора незнам никои да свири или да дава уроци... само един но там свирят по ноти и не е интересно... Благодаря че ми отговаряте на въпросите малко са глупави но освен вас др нема кои да ми обясни... П.С. Хеви Метал & Хард Рок Завинаги c Цитирай
lizardman Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 а мога ли само с видео уроци и табове (и повечко упоритост) да стана що годе добър ...защото в Стара Загора незнам никои да свири или да дава уроци... само един но там свирят по ноти и не е интересно... Благодаря че ми отговаряте на въпросите малко са глупави но освен вас др нема кои да ми обясни... П.С. Хеви Метал & Хард Рок Завинаги c еми то понятието добър се променя постоянно :P едва ли като се научиш да джуриш по ноти няма да ти е интересно метЪл..... Цитирай
Mihael Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 да ама доста от ефектите постигани със свирене по акорди немогат да се направят по ноти(доколкото знам) а и при този човек които дава уроци никои не пита каква музика ти се свири... стоял съ там достатъчно дълго и освен опера нищо друго не е свирено... а аз доста дълго стоях П.С. ако по ноти е интересно защо не пробваш просто така да ми кажеш как е... Цитирай
Zlatyio Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Всичко което можеш да си представиш а даже и нещата които неможеш да си представиш могат да се представят като нотен запис.Ти да си чувал дума която не може да се запише с букви? Цитирай
Recommended Posts