Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Ауе да попитам....Оти то'а дзвер го не'а по'ече?!Смисъл Одих у Фактор и един Пич ми каза че имат 1цата....3ката ....и 3000 което Окей Обаче даде предположение че може да са го спрели от производство.....до колко е прав човека с предположението?!Оти у сайта погледнах днес.....нищо тако'а не пише....и ф Райсинг Форсе го не'а......и ф малкия цум....Остана ми само Динакорда да проверя....днес по някое време ще скокна и там.....но не знам що при тея резултати...не ми се вярва нещо ного ного....

Отговорено (Редактирано)

Приятелю, МОЛЯ пиши граматически вярно (поне не на жаргон), докато прочета поста ти се озорих много ... предполагам не съм единственият!!!

Успех с диджитек търсенето!!!

Поздрави!!!

:) Марио :)

Редактирано от killer
Отговорено (Редактирано)

Окей де.....човек да не покаже От къде е родом.......ц ц ц ц...:lol: е доживях и момент като говоря на диалект да не ме разбират......както би казъл великият......единственият...ИЗБРАНИЯТ Ю.Вучков "ПРОСТАААААЩИНА!!".....

Относно Дигитека......епа благодаря се пак.......явно наистина не се произвежда....... :metalist:

Редактирано от Old_Shetarhand
Отговорено
Окей де.....човек да не покаже От къде е родом.......ц ц ц ц...:P е доживях и момент като говоря на диалект да не ме разбират......както би казъл великият......единственият...ИЗБРАНИЯТ Ю.Вучков "ПРОСТАААААЩИНА!!".....

Относно Дигитека......епа благодаря се пак.......явно наистина не се произвежда....... :metalist:

Баце, аз отдавна не ти чета постовете ако са по дълги от 2 реда ^_^ Не се обиждай, ама живота е твърде кратък и без това...