Old_Shetarhand Публикувано Февруари 12, 2007 Публикувано Февруари 12, 2007 Ауе да попитам....Оти то'а дзвер го не'а по'ече?!Смисъл Одих у Фактор и един Пич ми каза че имат 1цата....3ката ....и 3000 което Окей Обаче даде предположение че може да са го спрели от производство.....до колко е прав човека с предположението?!Оти у сайта погледнах днес.....нищо тако'а не пише....и ф Райсинг Форсе го не'а......и ф малкия цум....Остана ми само Динакорда да проверя....днес по някое време ще скокна и там.....но не знам що при тея резултати...не ми се вярва нещо ного ного.... Цитирай
killer Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 (Редактирано) Приятелю, МОЛЯ пиши граматически вярно (поне не на жаргон), докато прочета поста ти се озорих много ... предполагам не съм единственият!!! Успех с диджитек търсенето!!! Поздрави!!! Марио Редактирано Февруари 12, 2007 от killer Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 GNX2 не се произвежда вече. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 12, 2007 Автор Отговорено Февруари 12, 2007 (Редактирано) Окей де.....човек да не покаже От къде е родом.......ц ц ц ц... е доживях и момент като говоря на диалект да не ме разбират......както би казъл великият......единственият...ИЗБРАНИЯТ Ю.Вучков "ПРОСТАААААЩИНА!!"..... Относно Дигитека......епа благодаря се пак.......явно наистина не се произвежда....... Редактирано Февруари 12, 2007 от Old_Shetarhand Цитирай
Stone Free Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Окей де.....човек да не покаже От къде е родом.......ц ц ц ц... е доживях и момент като говоря на диалект да не ме разбират......както би казъл великият......единственият...ИЗБРАНИЯТ Ю.Вучков "ПРОСТАААААЩИНА!!".....Относно Дигитека......епа благодаря се пак.......явно наистина не се произвежда....... Баце, аз отдавна не ти чета постовете ако са по дълги от 2 реда Не се обиждай, ама живота е твърде кратък и без това... Цитирай
Recommended Posts