asparuh75 Публикувано Септември 25, 2017 Публикувано Септември 25, 2017 Здравейте! Имам Gibson SG Special и търся добър майстор лютиер който да ми издълбае всички позиции между прагчетата на китарата професионално. Причината е че стила ми на свирене е с много легато и вибрато и ми писна да изпаткват струните изпод пръстите ми. Преди 20 години на една кремона сам и бях издълбал праговете и ми се получи доволно, но все пак това е по-класен инструмент и се нуждая от вещо лице. Цитирай
jordantcho Отговорено Октомври 13, 2017 Отговорено Октомври 13, 2017 (Редактирано) Здравей, Горещо ти препоръчвам Д. Обретенов - Диката (от Пловдив) имам две китари с дълбани позиции от него - безупречен е! ако имаш интерес пиши на лично и ще ти изпратя телефона му. Поздрави Йордан Редактирано Октомври 13, 2017 от jordantcho Цитирай
moreto777 Отговорено Декември 10, 2017 Отговорено Декември 10, 2017 Здравейте, Как мога да се свържа с Диката за сетване на две мои китари?Благодаря! Цитирай
Recommended Posts