liquid_death Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Супер добро е!!!!!! може ли да се пробвам да го доокрася? Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 http://media.putfile.com/Nostalgiq-po-bude6teto Това е от мен!Предварително се извинявам на създателя но не се сдържах! Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 еее сега ве4е е друго нещо. да се включват и други става все по красиво Цитирай
бутео Отговорено Февруари 12, 2007 Отговорено Февруари 12, 2007 Заглавието е симпатично, ще пожънеш овации в нЕкои бг литературни сайтове. хареса ми 2., но е много кратичко, та не съм сигурен дали не е случайно. Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 ^не, че има много общо с темата, но мисля, че искаше да каже гащи Е, хубава работа! А аз реших, че е искал да каже "Гагарин" (след Джако, Уутън, Батман и Зоро, какво ли друго да сложиш)?! абе я включвай дистера, кви са тия лигавщини сеш'се Сеш'сем - аз и фийдбеци правя с едно полуакустично басче (без дистер), камо ли с дистер... ама щом го пожела, идеее, идее... http://media.putfile.com/Nostalgiq-po-bude6t eto Това е от мен!Предварително се извинявам на създателя но не се сдържах! Смятах, че само аз мога да свиря така на китара! Уау! ... и как успя най-хубавата партия - на тишината, да откраднеш? Откривам некви индустриални нотки, освен да взема бормашината и да го довърша? еее сега ве4е е друго нещо. да се включват и други става все по красиво Включих се, отново - виж линка на края на поста ми! Заглавието е симпатично, ще пожънеш овации в нЕкои бг литературни сайтове. хареса ми 2., но е много кратичко, та не съм сигурен дали не е случайно. Темата не е за 1. и/или 2., а и съм дал разяснения по тях - прочети всичко и пак питай!За литературните сайтове - срещан недостатък е, че такива като менЕ пишат там (ма ти верно ли не си слушал Portrait of Tracy, преработката на Amazing Grace, или пък американския химн, изпълнен с флажолети с дистър?!)... Следващото е от мен и liquid_death (и аз не се сдържах!), и от мен, и нека бъде поздрав за всички почитатели на Einstürzende Neubauten... Мистерията продължава Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) Баце, аз тези неща ги правя наспал се, непил и нестимулиран по никакъв начин, освен с кафе - разбираш ли? Не знам какво ще стане иначе... edit: заприличаха ми на спринцовки, а то к'во - слага се на свиреца у г----а, ама сега свирец ли ме наричаш? Редактирано Февруари 13, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Значи и двамата с Течния тръгвате от вас надолу, после по цариградско и прочее до 4-ти километър. Тука термометър не помага. Добре направиха прегледите задължителни, сега ако забранят със закон и "експеременталноти искувство" ше легна доволен във таз земя. И да си тапицирате стените ей! Цитирай
liquid_death Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) Само искам да вметна че "течния" демек аз, се изучавам на 4-ти километър(уча медицина) и то там сичките са ми колеги, та да отидем до там, немаш грижи!........ Иначе и аз го записах без употреба на абсолютно никакви стимуланти, като изключим едно кисело мляко! ...taka li e? - a taka. - мноо яко!Можеш ли да направиш микса така че фона (демек баса ти и китарите) да се чуват малко по-силно, че петук си отивам в шумен и може и някои барабанки да вкарам, примерно или аз ще ги вкарам на фона само и после ти ще го микснеш а? Редактирано Февруари 13, 2007 от liquid_death Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 ^ ма много съм интуитивен, как само ги усещам нещата.... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Февруари 13, 2007 Автор Отговорено Февруари 13, 2007 ...taka li e? - a taka. - мноо яко!Можеш ли да направиш микса така че фона (демек баса ти и китарите) да се чуват малко по-силно, че петук си отивам в шумен и може и някои барабанки да вкарам, примерно или аз ще ги вкарам на фона само и после ти ще го микснеш а? Не запазих траковете, та просто можеш да пуснеш още една китара преди барабаните, а аз тази вечер докато се мотам из София може да си харесам някои звуци и да направя нов микс с тях, че в апартамента нямам достатъчно "инструменти"... Цитирай
Stone Free Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 Хахах..Кошмарно стана...(бел. прев: много яко) Ей ся аз ше врътна един трак ама върху първуту, че вече неа място на последното Цитирай
Stone Free Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 http://uploaded.to/?id=doodil специален поздрав от "4ти Километър Бенд" (не)приятно слушане! Цитирай
wessy Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 (Редактирано) крайно време е някой да напише песен с пръдня определено ще е стане хит нищо лично Редактирано Февруари 13, 2007 от wessy Цитирай
Stone Free Отговорено Февруари 13, 2007 Отговорено Февруари 13, 2007 крайно време е някой да напише песен с пръдня определено ще е стане хит нищо лично Еми, айде включи се де Може и други физиологични процеси да вкараш в употреба Човешкото тяло може да издава най-различни интересни перкусионни звуци Цитирай
Recommended Posts