Redefine Публикувано Февруари 10, 2007 Публикувано Февруари 10, 2007 На някой случайно да му е попадало из нета нещо като програма с технически упражнения на Морело? Чувал съм че бил много вманиячен в ежедневния си практис... въобще ще бъда много благодарен ако някой посочи линкове към различни подробни програми с технически упражнения (кое, как, по колкве време и тн.)... благодаря ви предварително... Цитирай
lyubenski Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Много е полезен този урок, наистина се чудех как го прави солото на Original Fire. Лично аз много се възхищавам на Морела, затова че е иноватор Цитирай
Redefine Отговорено Февруари 10, 2007 Автор Отговорено Февруари 10, 2007 Да, наистина е много як лесъна, но аз търсех по - скоро някви упражнения с които поддържа техниката си..... с пинизите които ползва в песните си съм горе-долу запознат.... имах предвит някво точно описание на упражнения, дори не на видео... Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Ами във видеото той обясни ако не се лъжа... Същите упражнения които правят почти всички други, различни според това какво искаш да развиеш като техника... Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Февруари 10, 2007 Отговорено Февруари 10, 2007 Според мен той не прави някакви "гимнастики" за да си поддържа техниката. Неговото просто е вродена изродия и си му идва просто ей така... Шашав е Цитирай
Zlatyio Отговорено Февруари 11, 2007 Отговорено Февруари 11, 2007 Ми той си го каза че мисли за себе си като за ДиДжей. Цитирай
Recommended Posts