YtseJam Отговорено Април 12, 2005 Отговорено Април 12, 2005 А мен - Пейо Белезника от Спринт. Цитирай
Anakon Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 1. Danny Carey 2. Joey Jordison 3. Terry Bozzio 4. Neil Hutton 5. и пича дето беше в София със Steve Vai, все му бъркам името :wall: Знам че има и по-добри от тези, но тия са хората които ме вдъхновяват най-много и ми допадат като стил. Тук става дума за въпрос на лични избор и предпочитание, не е класация Top drummers in the world. На изброените по-горе - Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Април 30, 2005 Отговорено Април 30, 2005 Ето и мойте топ 5 Фюжън Вини Колаюта Денис Чембърс Кърк Ковингтън Дейв Уекл Стийв Смит/Чад Уекърман/Гари Новак/Джо Хередия/Стийв Хаутън и много други Джаз Бил Стюърт Джак ДеЖонет Тони Уилямс Ал Фостър Питър Ърскин/Пол Моушън/Адам Нусбаум и много други Рок Върджил Донати Джош Фрийз Алекс Ван Хейлън Майк Мангини Стюърт Коупланд/Кийт Карлок/Грег Бизонет/Джонатан Муувър/Саймън Филипс/Джеф Поркаро и мноого други е баси,то това хич не топ 5 ,ама айде не мога да ги огранича до пет !За БГ барабанисти няма да коментирам щото съм пристрастен,плюс това не съм част със младите змейове които са изграяли в последните години! Владо Цитирай
Hacksore Отговорено Май 2, 2005 Отговорено Май 2, 2005 1.Virgil Donati 2.Mike Portnoy 3.Gene Hoglan 4.Richard Christy 5.Vinnie Paul Цитирай
Urzulak Отговорено Май 4, 2005 Отговорено Май 4, 2005 (Редактирано) Mark Zonder Virgil Donati Tim Alexander Bob Muller (Trey Gunn Band) Danny Carey и още около 100, не повече! :hello: Редактирано Май 4, 2005 от Urzulak Цитирай
Anakon Отговорено Май 5, 2005 Отговорено Май 5, 2005 хехе Butcher верно Schism е ебати ненормалното парче раз-два раз-два-три, раз-два раз-два раз-два-три яко 5/8 и 7/8 ама това като цяло се понася, но който ми изсвири финалната партия на парчето (за барабаните говоря де) ще го призная за нечовек! а на Danny Carey само Цитирай
imperor Отговорено Юли 13, 2005 Отговорено Юли 13, 2005 1. Саймън Филипс 2. Стив Гад 3. Кози Пауъл 4. Дон Бруер 5. Мик Тъкър Цитирай
Egon Отговорено Юли 15, 2005 Отговорено Юли 15, 2005 Абсурд да избера само 5 - но да речем на първо четене: Cozzy Powell, Jason Rullo (Symphony x), Vinnie Appice, Simon Philips, Morgenstein Цитирай
eL_NinYo Отговорено Юли 17, 2005 Автор Отговорено Юли 17, 2005 (Редактирано) Понеже виждам,че мнението ми е от преди 4 месеца(а това не е малко време) - актуализирам си петорката 1. Вини Колаюта 2. Картър Беуфорд 3. Фил Колинс :inlove: 4. Питър Ърскин,Лени Уайт 5. Нат Туинсли,Били Уард ..................................................... Абсурд да избера само 5-наистина е абсурдно Редактирано Юли 17, 2005 от Drums_master Цитирай
Katsko Отговорено Юли 29, 2005 Отговорено Юли 29, 2005 1.Дейв Уекъл 2.Били Кобам 3.Денис Чембърс 4.Вини Пол 5.Джийн Холган 6.Реймънд Херера 7.Стоян Янкулов 8.Христо Йоцов 9.Орлин Радински 10.Петер Ерскин сори,ама стана топ 10 имам и осте поне 5-6 любими ама ще стане нагло Цитирай
Smokejack Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Mike Mangini Mike Terrana Mike Portnoy Vinnie Paul Symon Phillips Явно човек трябва да се казва Mike за да е добър барабанист хехе Шегичка... Цитирай
Egon Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Споделям. С една уговорка - Портной...особено като млад, маниашко и плитко, страшна техника, ама.... Цитирай
RonCarter Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Rashid Ali Elvin Jones Jack Dejonette Marvin "Smitty" Smith Philly Joe Jones Tony Williams Цитирай
Smokejack Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Всъщност Dean Castronovo ми е най любимия drummer не знам що го пропуснах,явно 5 са малко.Абе правете ти тези класаций с повече места бе колеги. :killyou: Цитирай
Recommended Posts