tupoto kopele Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Check this out Benny Greb 2 3 4 Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 От много време насам - това е барабаниста,който наистина ме впечатли истински. А е на 26г. Мега изрод - аз не съм чувал по-як барабанист от "новите" Цитирай
tupoto kopele Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 А тва вече не мога да го повярвам Gavin Harrison луда работа Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 18, 2007 Автор Отговорено Януари 18, 2007 WOW тези съм ги изпуснал - бахти кефа !!!!! Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 напоследък направо има един тип които не ми правеше кои знае кво впечетление/незнам за кво/но като започнах да се заслушвам повече кви работи свири е ми идваше ......... но както и да е бих казъл че вече му се кефя повече от тези където са ми идоли.та името му е Arve Heimdal-Conception. разпаднаха се преди време.голям фен съм на групата и като видях че отново се събират и ще се размажа от кеф. Цитирай
Egon Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Събират ли се? Гледай ти...Аз вчера ги слушах и за поред път си казах,ч е тоз пич свири много грамотно, ма някакси минава покрай мене, не ме впечатлява. В тази група аз слушам китариста Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 My Temporary TOP5: 1.Jeff Porcaro(R.I.P.) 2.Нен4о 3.Mike Portnoy 4.Marco Minneman 5.Tommy Aldridge Tова е за сега. Цитирай
Egon Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Четки,а? А Ненчо на второ място и преди следващите го трима нещастници или подредбата е случайна? хехе. Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Кви 4етки,кви пет лева???Просто ми харесва като барабанист.Има ли нещо лошо в това?Това са барабанистите,които за МОМЕНТА харесвам и са оставили добро впе4атление у мен.Нен4о ми е приятел,много готин пи4 и страхотен барабанист.Всеки си има мнение. Цитирай
Egon Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Чакай бе човече, това изобщо не беше заяждане, беше добронамерена шега зарди подредбата ти. Не скачай без нищо пич, съвет. Цитирай
drummer_93 Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Споко!Не съм се нервирал.Просто го отбелязвам.За момента това ми е подредбата.Това не зна4и,4е според мен Нен4о е по-добър от Томи Олдридж,Марко Минеман и Майк Портной.Просто за сега така си ги подреждам.Айде да не говорим зад гърба на другите хора Цитирай
Egon Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 Аз съм споко. И не говорим зад гърба им, всеки може да види това Просто шегичка човече. Айде да спиш спокойно. Цитирай
Egon Отговорено Януари 18, 2007 Отговорено Януари 18, 2007 (Редактирано) Ей ви сета на Бени Греб: http://www.bennygreb.de/html/body_gear.html Редактирано Януари 18, 2007 от Egon Цитирай
NeonGod Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 ами Egon кво да ти кажа пич гледах че имат дати за концерти смисъл Conception.и мисля че пак ще се събират.а колкото до тва за тяхния барабанист доста внимателно го слушам последните дни в сичките им албуми и бих казъл че само свири грамотно както се изрази.а нещо много повече. гледам че се пишат и БГ барабанисти аз съм за Никсъна от ГАБАНА. .дивак е от сякаде.слушам го на секи концерт как свири и мога да кажа че на секи концерт ми крие шапката с нещо ново. Цитирай
The Crow Отговорено Януари 19, 2007 Отговорено Януари 19, 2007 А тва вече не мога да го повярвам :) Gavin Harrison луда работа Gavin Harrison e много луд.Аз си изтеглих dvd-то мога да ви кажа ,че има много яки неща в него. Цитирай
Recommended Posts