miro Публикувано Март 7, 2005 Публикувано Март 7, 2005 1)nickname:Miro 2)Възраст:24 3)Образование:Висше 4)Вашият инструмент/и:Клавишни 5)Предпочитан музикален стил:jazz,jazz-rock,space-rock,електроника,прогресив рок,фънк,народна музика!!! 6)Вашият вдъхновител:Петър Ралчев,Дейвид Пейч,Кийт Емерсън,Ян Хамер 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Е,много са.... 8)Странични интереси:Литература,история 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Мислех,че мога да поставя музиката на второ място и сбърках,но до ден днешен се мъча да я върна на първо. В музиката по-важното за мен,освен синтезатора, е самата музика. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 добре дошъл :hello: (обожавам Дейвид Пейдж ) Цитирай
spotlight_kid Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 1)nickname:Miro2)Възраст:24 3)Образование:Висше 4)Вашият инструмент/и:Клавишни 5)Предпочитан музикален стил:jazz,jazz-rock,space-rock,електроника,прогресив рок,фънк,народна музика!!! 6)Вашият вдъхновител:Петър Ралчев,Дейвид Пейч,Кийт Емерсън,Ян Хамер 7)Досегашни (не)реализирани проекти:Е,много са.... 8)Странични интереси:Литература,история 9)В кратце(или с две думи за вас самите):Мислех,че мога да поставя музиката на второ място и сбърках,но до ден днешен се мъча да я върна на първо. В музиката по-важното за мен,освен синтезатора, е самата музика. ДОБРЕ ДОШЪЛ аве нещо не прочетох името на Джон Лорд ама аре сигурно си пропуснал да го напишеш Цитирай
Joys Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Добре заварил щото си преди мен. Йониката му е майката! ... А китарата - бащата. :guitar: Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 а барабаните са детето изрод-без майка,без баща-родено от сестра си Цитирай
mila_kara Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Добре дошъл от една също наскоро присъединила се .Това за второто място на музиката е и моя "болна " тема.Неписано правило е , че доста хора са професионално заети в области, които са далеч от мечтите и желанията им.Не, че в сферата, в която работят не са добри, но все пак, да работиш това, което обичаш е много по-добре. Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 айде да те взимам в моята група,че ни трябва клавирист ?! Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 И в моята може, и ние отдавна търсим! Цитирай
miro Отговорено Март 8, 2005 Автор Отговорено Март 8, 2005 Да живее ИВО ПАПАЗОВ,най-накрая спечели наградата на БИ БИ СИ!!!! Честито на всички МУЗИКАНТИ Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 абе зарежи сега Ибряма,кажи свирили ти се ???????? Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 абе зарежи сега Ибряма,кажи свирили ти се ???????? А така! Кажи, кажи? Steve_Vai наостря слух! Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 8, 2005 Отговорено Март 8, 2005 Добре дошъл и от мен! Дано имаш (и ти като мен ) ползотворни и весели моменти във форума! :hello: Цитирай
Recommended Posts