mengel Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Демото е страхотно.. но имам няколко въпроса .. защо по дяволите ми закъсняват ефектите с 2-3 секунди и как да го опрая тва Казаха ми че съм трябвало да имам няква гъзарска саунд карта.. и някви такива Малко късно се намесвам... Има един термин - "латенция". Това е с колко време закъснява изсвирения сигнал от този, който излиза през колоните. За да се избегне проблема трябва да си вземеш хубава саунд карта, напр. Аудиджи на Креатив. Особено 2-ката е достатъчно добра. Аз у дома съм с Аудиджи 2 (сега струва към 120 лв.) и Гитар Рига бачка яко. Хубаво е и да имаш як процесор (аз съм с пентиум 4 на 1,7 гхц и засега стига). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Sturmfuhrer Отговорено Юни 8, 2005 Share Отговорено Юни 8, 2005 Хехе С карта на дъното може да се постигне съвсем незабележима латенция. http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1613&st=0 за втори път го давам в тази тема... :read: :read: :read: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fluti Отговорено Юни 9, 2005 Share Отговорено Юни 9, 2005 Демото е страхотно.. но имам няколко въпроса .. защо по дяволите ми закъсняват ефектите с 2-3 секунди и как да го опрая тва Казаха ми че съм трябвало да имам няква гъзарска саунд карта.. и някви такива Малко късно се намесвам... Има един термин - "латенция". Това е с колко време закъснява изсвирения сигнал от този, който излиза през колоните. За да се избегне проблема трябва да си вземеш хубава саунд карта, напр. Аудиджи на Креатив. Особено 2-ката е достатъчно добра. Аз у дома съм с Аудиджи 2 (сега струва към 120 лв.) и Гитар Рига бачка яко. Хубаво е и да имаш як процесор (аз съм с пентиум 4 на 1,7 гхц и засега стига). ми при мен и със Селерон на 950MHz се справя отлично... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Юни 20, 2005 Share Отговорено Юни 20, 2005 Абе просто давам пример. Пък и не съм толкоз навътре. Година и нещо откак се занимавам с Вселената PC&MUSIC Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mengel Отговорено Юни 20, 2005 Share Отговорено Юни 20, 2005 (Редактирано) Имам само 1 проблем. Понеже ползвам Cubase SX2 се опитвам да записвам китара ползвайки Guitar Rig-а, но не се получава. Cubase ми дава грешка - фатал незнам какво си. Иначе варианта с изсвирена вече китара, да се ползва като plug-in, няма проблем. Интересното е, че и при още един познат става така (същата грешка), иначе досега да съм преинсталирал ОС-а. Принудих се да пускам траковете с WinAmp и да записвам с tape recorder-a на Rig-a. Редактирано Юни 20, 2005 от mengel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts