daniel.hristov Публикувано Февруари 6, 2007 Публикувано Февруари 6, 2007 Здрасти, Имам една стара кремона с найлонови струни. Китарката от известно време насам се разлепи точно там където е прихваната шийката за тялото на китарата. Питанката е какви пари би излязло оправянето (ако мине достатъчно евтино си имам приложение за още една кухарка)? Ако е повечко просто няма смисъл да я правя (Инструмента така или иначе е доста зле така че не е болка за умиране). Кого можете да ми препоръчате за тая работа? Поздрави, Дидо Цитирай
smartpeter Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Oбади ми се! 0898 819 785 Ще я оправим! Цитирай
Aureliano Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 Според мен Кремоните с найлонови струни са много сполучливи китари. Поне няколкото, които съм пробвал, много ми харесват на звук. Затова те съветвам да си я оправиш! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Февруари 8, 2007 Автор Отговорено Февруари 8, 2007 Здравейте, Получих препоръка от приятел къде да си я оправя и смятам да последвам съвета. Благодаря на всички за отзивчивостта. Поздрави, Дидо Цитирай
Recommended Posts