Yiwigi Публикувано Март 6, 2005 Публикувано Март 6, 2005 Някой знае ли къде в интернет могат да се намерат технически упражнения за пиано? Пуснете някакви линкове ако знаете. Мерси предварително П.С. Също и някакви джаз уроци: както има за китара licks, нещо такова ми трябва само че за пиано Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 Айде бе хора, никой ли не знае някакви упражнения за пиано в интернет Или някакви уроци, абе въобще нещо...,че си трябва! Цитирай
Topsun Отговорено Март 12, 2005 Отговорено Март 12, 2005 човек,отиваш в някоя музикална библиотека и си взимаш "HANON"-това са технически упражнения за пиано.в интернет май няма такива хави,но аз лично не съм и търсил Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 12, 2005 Автор Отговорено Март 12, 2005 човек,отиваш в някоя музикална библиотека и си взимаш "HANON"-това са технически упражнения за пиано.в интернет май няма такива хави,но аз лично не съм и търсил А-а! Допълнителен въпрос: къде има "музикална библиотека" и какво е това нещо всъщност? :hello: Мерси Топси Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 ами примерно в библиотеката на консервата....май трябва някой твой приятел,който учи там да ти вземе нотите?!? Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 ами примерно в библиотеката на консервата....май трябва някой твой приятел,който учи там да ти вземе нотите?!? Ау! Това е сложно, защото май не познавам такива дето да учат в консерваторията! Всички са по някакви други учебни заебения, а....така де заведения Топси може ли да те помоля теб за такава услуга? Може да направим връзката през Панчо, пък аз като дойда на местна почва през април-май ще почерпя Цитирай
eXile Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Откъде си? Мога да помогна ако си от Пловдив. Цитирай
Topsun Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 абе ти от пловдив и си бе?а познаваме ли се?щото нещо по ник не те познавам? Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 Откъде си? Мога да помогна ако си от Пловдив. Аз съм от София, но понеже знам, че Топси е от Филибето затова... То не пречи де, ако искаш и можеш да помогнеш ще съм много благодарен За черпнята вече е ясно! Вие май се намерихте, а? Цитирай
eXile Отговорено Март 13, 2005 Отговорено Март 13, 2005 Ми аз мога да ти намеря доста школи с упражнения, обаче как да ти ги дам като не си от Пловдив + това са чужди и не мога да ги разкарвам из страната, иначе ако си бях мои нямаше проблеми Пък и скенер няам... Тцък. Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 13, 2005 Автор Отговорено Март 13, 2005 Ми принципно ако школите могат да се снимат няма проблем! Един мой много добър приятел/колега е от Пловдив и ако си навит може там да се видите и той да ги снима за мен! Примерно! Ама той ще се прибира чак към края на месеца, така че не е съвсем спешно! Кажи пък аз като дойда през пролетната ваканция в Пловдив ще ви черпя с Топси Аз веднъж да ги пипна школите... :violin: Цитирай
Topsun Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 абе нали се разбрахмесчитай,че ги имаш нещатаза черпеното-не се притеснявай... Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 14, 2005 Автор Отговорено Март 14, 2005 абе нали се разбрахмесчитай,че ги имаш нещатаза черпеното-не се притеснявай... Мерси Цитирай
Recommended Posts