kalin.trajkov Публикувано Юни 7, 2017 Share Публикувано Юни 7, 2017 Здравейте! Имам проблем с четенето от картата на корг-а. Всъщност изобщо не я разпознава. Изкарва грешка "General error", като клавира започва да "засича" при опит за достъп до картата. Не успях да заредя операционната наново, тъй като изобщо не я засича, че я има в картата. Сблъсквали ли сте се с подобен проблем и бихте ли ми препоръчали сервиз във Варна, който би се справил с проблема? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Юни 8, 2017 Share Отговорено Юни 8, 2017 Твърде-вероятно е картата да е дефектирала, ако имаш възможност я постави в кардрийдър за компютър да видиш работи ли или пробвай с друга карта. Ако картата е здрава и работи, тогава може да потърсиш сервиз за да погледнат кардрийдъра на клавира дали работи и да го сервизират евентуално. Хубав ден. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Lorimar Отговорено Юни 8, 2017 Share Отговорено Юни 8, 2017 Здравей! Сервиз във Варна няма, евентуално може да попиташ в бившия магазин на Левито - сега е притежание на форте.бг, но по-добре да потърсиш в София или Благоевград примерно Иван Икономов, който е вносителя на КОРГ за БГ, или Невилиян Гемижев - Гема мюзик! Аз също имах ПА 50, но моя беше с флопи диск, но не ми е правил проблем да засича и да не разпознава сетове, стилове, звуци, МИДИ, операционна система! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kalin.trajkov Отговорено Юни 8, 2017 Автор Share Отговорено Юни 8, 2017 Проблема не е в картата и срещам сериозно затруднение с намирането на сервиз. Някой може ли да услужи с кардрийдър за клавир за тест или по какъв друг начин мога да го тествам. Предполагам не мога да закача флопи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts