Crossfire Публикувано Февруари 2, 2007 Публикувано Февруари 2, 2007 Здравейте ! Аз притежавам един прекрасен Ибанетс Ер Джи 350, но започнах да забелязвам проблем, който не мога да реша много време вече - китарата се разтройва!заключването е наред ама Флойд Роуса не връща докрай.Мисля,че иска някакъв вид регулация , но не знам при кой да я водя .Съвети за майстор или поправка? Благодаря предварително!!! Цитирай
killer Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Здравей, тук има информация точно за твоят проблем ИНФО Ако имаш други въпроси пиши!!! Успех!!! Марио Цитирай
Crossfire Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Отговорено Февруари 3, 2007 Определено ми идва твърде сложничко страх ме е да не си причиня нещо на китарата ... мерси за инфото все пак! Цитирай
killer Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Ако си от София прати ми Л.С да се разберем да я видя!!! Марио Цитирай
Crossfire Отговорено Февруари 4, 2007 Автор Отговорено Февруари 4, 2007 От Пловдив съм! Как ще се разберем и какви пари ще искаш?! Цитирай
Recommended Posts