eXile Публикувано Февруари 2, 2007 Публикувано Февруари 2, 2007 http://www.zzounds.com/item--ALEFUSION6HD Изглежда повече от интересно, а цената му е като на ТР, джуно-г и даже под МО6 (въпреки, че в европа цените и на четирите свирки вече са изравнени). Цитирай
dany Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Ако ти се разкарва до София, отиваш в новия магазин в Дружба и пробваш Цитирай
eXile Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Отговорено Февруари 2, 2007 Тва ясно Далеч съм от мисълта да го купувам де. Просто ми е интересно кво мислите за тези свирки. Няколко вида синтез, уъркстейшън възможности с 40 гиги хард... Сериозна свирка на хартия и все пак остава "засенчена" от синтовете на роланд, корг и ямаха. Някой от вас примерно би ли си го взел за да го ползва самостоятелно (без примерно някой тритон или мотиф освен него)!? Цитирай
rusnaka Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Този клавир импортира SF2-ки. Тази функция много ме привлича, обаче сякаш не е като Джуното или Ямаха МОТИФ... А това, колко хард-диск има - не ме впечатлява въобще! Това което искам е НОРД ЕЛЕКТРО - има 6 пиана и ХАММОНД. И нищо друго. Ама е ИСТИНСКО!!!! Цитирай
miro Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 Не мога да ви разбера-6 пиана и хамонд!?!А синтезатор какво означаваше? Цитирай
eXile Отговорено Февруари 2, 2007 Автор Отговорено Февруари 2, 2007 Ми всъщност май този fusion най-пълно ми влиза в представите за това как трябва да изглежда един съвременен СИНТЕЗАТОР. Поне като идея де. Няколко вида синтез на едно място с огромни възможности за "бъзик" в реално време (врътки и копчалъци колкото щеш) комбинирано с възможности на уъркстешън с огромен хард и т.н. и т.н.... Бе внушително е Ама реализацията е друг въпрос... Сигурен съм, че ако корг, ямаха или роланд пуснат подобно нещо с гореспоменатите възможности на тази цена ще убие змея с клечки и хората ще се изтрепят да го купуват и да въздишат... А този алесис остава някъде назад назад... Това май доказва, че куолити контрола и маркетинга правят половината продукт Цитирай
rusnaka Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Относно НОРД-а - не може, разбира се, да се нарече синтезатор. То си е Ел Пиано + Хаммонд. Ама всички знаем, че е истински - няма семпли и т.н., а си е машина. Цитирай
dany Отговорено Февруари 18, 2007 Отговорено Февруари 18, 2007 но пък в този изглед е изродски - http://img3.musiciansfriend.com/dbase/pics.../0/5/325605.jpg Цитирай
Recommended Posts