enuffZnuff Публикувано Февруари 1, 2007 Публикувано Февруари 1, 2007 Значи въпроса ми е такъв, Пцто си го купих с оригинален хоум едишън, който въобше не го сложих, сложих си пиратска версия наПРо, тия дни когато ходих да пререгистрирам фирмата от общината ми поискаха сертификат за оригинален Уин, страх ме все пак от проверка, та въпроса ми е, може ли звукозаписни програми като Сонар Кю бейс и тем подобни, спокойно да работят под хоум едишън,или да ходя да купувам ПРО благодаря ви предварително Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Значи въпроса ми е такъв, Пцто си го купих с оригинален хоум едишън, който въобше не го сложих, сложих си пиратска версия наПРо, тия дни когато ходих да пререгистрирам фирмата от общината ми поискаха сертификат за оригинален Уин, страх ме все пак от проверка, та въпроса ми е, може ли звукозаписни програми като Сонар Кю бейс и тем подобни, спокойно да работят под хоум едишън,или да ходя да купувам ПРО благодаря ви предварително Аз съм с легален Хоум и работи перфектно! Не се тревожи. Цитирай
7thString Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 (Редактирано) Неща, които липсват в Home Edition: Remote Desktop Internet Information Services (IIS) version 5.1 Offline Files and Folders Scalable processor support Encrypting File System Access Control Centralized administration Group Policy Software Installation and Maintenance Roaming User Profiles Remote Installation Service Multi-lingual User Interface т.е. нищо, което ще те лиши от работата ти освен многопроцесорната поддръжка, ако имаш многоядрена машина де Редактирано Февруари 1, 2007 от 7thString Цитирай
enuffZnuff Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Аз съм с легален Хоум и работи перфектно! Не се тревожи. ок благодаря Цитирай
Recommended Posts