spotlight_kid Отговорено Март 6, 2005 Share Отговорено Март 6, 2005 Добре дошъл и имам една загадка за теб на кой е автора на тази фраза: "Музиката е по-голямо откровение от всяка мъдрост и философия" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steve_Vai Отговорено Март 6, 2005 Share Отговорено Март 6, 2005 За мен няма нищо по-точно по темата от едно цитатче на един от хората, които промениха изцяло понятието "музика" : "Information is not knowledge, knowledge is not wisdom, wisdom is not truth, truth is not beauty, beauty is not love, love is not music. Music is the best." - Frank Zappa (Този цитат служи и за подпис на един уважаван дръмър-съфорумец! Поздрави! :hello: ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 7, 2005 Share Отговорено Март 7, 2005 За мен няма нищо по-точно по темата от едно цитатче на един от хората, които промениха изцяло понятието "музика" : "Information is not knowledge, knowledge is not wisdom, wisdom is not truth, truth is not beauty, beauty is not love, love is not music. Music is the best." - Frank Zappa (Този цитат служи и за подпис на един уважаван дръмър-съфорумец! Поздрави! :hello: ) мдамммм подписа на Хиподилски....онова онова цитатче е от Йохан Себастиан Бах и той малко е попроменил музиката не мислиш ли? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 7, 2005 Автор Share Отговорено Март 7, 2005 Добре дошъл и имам една загадка за теб на кой е автора на тази фраза:"Музиката е по-голямо откровение от всяка мъдрост и философия" Тази фраза не я знаех, но знам друга: "Всяка музика която не слави Бога е дяволско дрънкане и хленчене" :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dushmanina Отговорено Март 7, 2005 Share Отговорено Март 7, 2005 Здрасти! И на мен Бах ми е един от любимците за всички времена в класиката. Луд е! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 И аз се присъединявам към агитката на Бах Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 8, 2005 Автор Share Отговорено Март 8, 2005 Междо другото имам почти всичко на Бах без няколко меси....Който се интересува....да ми са обади! :guitar: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
GuitarMaster Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Hora sori 4e pi6a ne pi6a na kirilica no tuka prosto nqma tokova nea6to. Gledam ima mn privyrjanici na Bach tuka i iskam da vi kaja 4e mn vi se kefq, 6toto i az sym edin ot tqh. I nakraq i az da pusna edno citat4e, ne si spomnqm kade go 4uh no mi haresa: "Muzikata e mnogo hubavo ne6to" Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 8, 2005 Автор Share Отговорено Март 8, 2005 "Muzikata e mnogo hubavo ne6to" Все пак е "нещо" не е нищо .... :violin: :violin: :violin: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 8, 2005 Share Отговорено Март 8, 2005 Hora sori 4e pi6a ne pi6a na kirilica no tuka prosto nqma tokova nea6to.Gledam ima mn privyrjanici na Bach tuka i iskam da vi kaja 4e mn vi se kefq, 6toto i az sym edin ot tqh. I nakraq i az da pusna edno citat4e, ne si spomnqm kade go 4uh no mi haresa: "Muzikata e mnogo hubavo ne6to" цитата който си използвал е от Светослав Хвърчилков..това написа в книгата за гости в Шоуто на Слави..сега Хвърчилков учи класическа китара в Англия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 8, 2005 Автор Share Отговорено Март 8, 2005 цитата който си използвал е от Светослав Хвърчилков..това написа в книгата за гости в Шоуто на Слави..сега Хвърчилков учи класическа китара в Англия Само дето е Станислав Хвърчилков. Той е голям пич и като си няма друга работа в Лондон само ми праща някакви бесни мейли от типа: "Padnaliat angel" ot Stanislav Hvartchilkov Surce na prilep,voden pogled, kak zove ni mrachinata, kato slab i nezen poluh, pogledut na Satanata... No nedei chudi se,istina e,da, vseki den ni izkushava Satana!!!!! I luzata gnili plodove shte razda, istinata-zree i cufti, da celuvash trudno e prokazen, no ako se e prikril...dali...?!!! Vezdesusht,no taino v sebe si tai nai-zestoki antihristsiki gadorii, padnaliat angel,starovremennata zmia, Lucifer,kral na mraka-tui narechenia Satana! Da se pazim nii ot nego ne e lesno, moze-samo s viara,s veseliashki pesni. Da se cunem v ime Bozie i da prebudem v dobrini! Koga boli te iako tupata glava, ne vzimai analgin- lekuva gospod,nash Bog edin! Amin!!! 02.11.2004 ))))))))) !!! Ko staa be,shto ne mi pishete i vie prostotii,pisna mi samo az da se zabavliavam kato prashtam gluposti i vi buzikam zdravo!hehe Lipsvate mi vsichki, vrushtam se na: DEVETI - DVANAISTI - DVE HILIADII I CHETVURTA Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Март 9, 2005 Share Отговорено Март 9, 2005 цитата който си използвал е от Светослав Хвърчилков..това написа в книгата за гости в Шоуто на Слави..сега Хвърчилков учи класическа китара в Англия Само дето е Станислав Хвърчилков. Той е голям пич и като си няма друга работа в Лондон само ми праща някакви бесни мейли от типа: "Padnaliat angel" ot Stanislav Hvartchilkov Surce na prilep,voden pogled, kak zove ni mrachinata, kato slab i nezen poluh, pogledut na Satanata... No nedei chudi se,istina e,da, vseki den ni izkushava Satana!!!!! I luzata gnili plodove shte razda, istinata-zree i cufti, da celuvash trudno e prokazen, no ako se e prikril...dali...?!!! Vezdesusht,no taino v sebe si tai nai-zestoki antihristsiki gadorii, padnaliat angel,starovremennata zmia, Lucifer,kral na mraka-tui narechenia Satana! Da se pazim nii ot nego ne e lesno, moze-samo s viara,s veseliashki pesni. Da se cunem v ime Bozie i da prebudem v dobrini! Koga boli te iako tupata glava, ne vzimai analgin- lekuva gospod,nash Bog edin! Amin!!! 02.11.2004 ))))))))) !!! Ko staa be,shto ne mi pishete i vie prostotii,pisna mi samo az da se zabavliavam kato prashtam gluposti i vi buzikam zdravo!hehe Lipsvate mi vsichki, vrushtam se na: DEVETI - DVANAISTI - DVE HILIADII I CHETVURTA Ей да му пратиш много поздрави от мен ..аве кажи му да са регне тука ве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pakodelucia Отговорено Март 9, 2005 Автор Share Отговорено Март 9, 2005 Ти как се казваш...? Той ми е казал че нещо май не му дават да влиза в чатове или некви текива...ще му пиша..може да се навие. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Share Отговорено Март 19, 2005 (Редактирано) УОУ! УАУ! изродченце. кефиш. Де да беще и почитател на Chopin .. или Beethoven напрао щях да се ФФлюбя Редактирано Март 19, 2005 от DaftFunk Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
salt Отговорено Януари 23, 2006 Share Отговорено Януари 23, 2006 Много яка професия.Интересно съвпадение.И аз искам да си направя студио.Май тук всички искат студиа.И свиря на класическа китара.Ха Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts