Old_Shetarhand Публикувано Февруари 1, 2007 Публикувано Февруари 1, 2007 Оп Пичо'е......ето да поджемите.....як блус...поне мене ме кефи.....Одете посвирете....... Днес го намерих ф некаф сайт... е не е баш Онея най бавните.......но па е добър.....(Дето викаше един майстор на един Обект дето бачках лятото "Който не му 'аресва не'а фкус!" http://media.putfile.com/MinorBlues-Am-I-V-I П.С. Оо па я до'чера като се прибера от даскало че фана Отгоре да посвиря Оти тре'е си защитя честта....!!! Оп тоналността е Определена....Космос!!!! ПОздрави Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 айде едно за добро утро от мен, още на сънена глава http://media.putfile.com/mazenblus и човек, МОЛЯ те престани да пишеш така - четенето на твоите постове се превръща в отвращение Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Оп Одих и посвирих отгоре......тоя път се постарах да свиря вярно.....и ф тоналност(не че беше трудно като е Определена).....и не млатих както комбайнер млати жена си.....Оооо и до сега единствено бендовете ми покритикуваха...Обаче ще ги Опраим не'а де да Одят.... http://media.putfile.com/Old-blues-74 Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Браво Old_Shetarhand много сполучливо е станало ! Китарата звучи доста добре и си личи че има вложена енергия в парчето. Чудя се само защо си го пуснал във формат wmv та не мога да го подкарам на Тракшън за да се включа и аз . Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Оп братле Оди ми се шибни ф ICQ/Skype и ше ти прата директно парчето на мп3 или което там те кефи... 313560320 е Ай Си Кюто...Скайпе ми е сос ника ми Оооо и благодаря! Цитирай
ivp Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Old_Shetarhand, впечатляващо С чувство! Изключително ми допадна последната част, с по-бързите пасажи Цитирай
Black Bird Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Ooooooooooooooooo Братле много як блус си записла БРАВО!!! Old_Shetarhand Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 Оооо епа ного се радвам че ви е допаднало.......е се пак сом можел да свирим и не фалшиво.... Обаче не се Офлянквайте......Особенно ти От скоро късокосия налбантов.....ми сядай да посвириш нещо Отгоре и да Отрепеш и птиците и рибите Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 2, 2007 Отговорено Февруари 2, 2007 браво бе маскара мноо хубавв блуууз Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 много ме изкефи тоя блус. ето го и моето скромно изпълнение ULTRAMEGAOLDBLUES Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 И нека парчето започне СЕГА : http://www.esnips.com/doc/6af8d63a-d5e8-40...-I-V-I-Dedomito Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Отговорено Февруари 3, 2007 Оооо Относно Ултрамега.....единствено което не ме накефи е че китарата некак си глухо звучи...приглушено.....деа знам може би си свирил на предните адаптери...и това е ефекта които си искал да постигнеш......но просто мене по ме кефи По "Отвореният" соунд на китарите.. иначе яко!! Относно ДедкоМите - "Еваля Еваля......Стра'отноооооо" (както вика един преподавател по танци..) Оооо единствено ако мо'еш да дигнеш..с една идея китарката... Цитирай
dedomito Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Относно ДедкоМите - "Еваля Еваля......Стра'отноооооо" (както вика един преподавател по танци..)Оооо единствено ако мо'еш да дигнеш..с една идея китарката... Сакам Ферари -дет не пали ! ;) Какво имаш в предвид "ако мо'еш да дигнеш..с една идея китарката"??? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 3, 2007 Автор Отговорено Февруари 3, 2007 Леко да я усилиш... поне то'а е мойто виждане де....по скоро чуване.... Обаче ко си те кефи не ме слушай ич! Еваля Еваля!! Стра'ооотно! ахахаха Цитирай
spotlight_kid Отговорено Февруари 6, 2007 Отговорено Февруари 6, 2007 Blues Всички до тук са забили страхотно, тъй че ще сваля нивото малко пробвах да поимпровизирам малко със скромното ми оборудване и още по-скромни възможности Цитирай
Recommended Posts