fragile Публикувано Февруари 1, 2007 Публикувано Февруари 1, 2007 Криво разбраното парче - http://www.bg-sonic.com/members.php?id=285 какво мислите за барабанките... Цитирай
jFog Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Оле пич като видях снимката в профила ти в БГ сониците се опулих леко. Ти ли си ''акордионисчето'' в Осил Амук? то наистина е леко криво парчето за разбиране. почти бих се заклел че встъпителното джази такче си го лупвал през Хамър-а,така ли е? мисля че барабаните са леко накъсани и трябва до поузрее като аранжимент композицията Цитирай
fragile Отговорено Февруари 5, 2007 Автор Отговорено Февруари 5, 2007 Оле пич като видях снимката в профила ти в БГ сониците се опулих леко.Ти ли си ''акордионисчето'' в Осил Амук? то наистина е леко криво парчето за разбиране. почти бих се заклел че встъпителното джази такче си го лупвал през Хамър-а,така ли е? мисля че барабаните са леко накъсани и трябва до поузрее като аранжимент композицията да язе съм... парчето е правено на Ризъна... Цитирай
Recommended Posts