Future Nature Публикувано Май 15, 2017 Публикувано Май 15, 2017 Здравейте,Имам колонка JBL Charge, която искам да използвам за улично шоу с микрофон (тип тези които са слушалки с микрофон на глава или bluetooth евентуално). Прикачвам снимка да се вижда входа (3.5mm Aux) пробвах с обикновено handsfree и headphone amplifier, но нищо не се получи.Идеята е да мога да жонглирам и едновременно с това да правя бийтбокс на преносимата колонка. Препоръчаха ми да пробвам с bluetooth микрофон понеже колонката има и bluetooth, но не съм ползвал такива и незнам как точно да се случи? Също така ако някой може да препоръча някакъв що-годе добър такъв микрофон до 80-100 лв (не ми трябва супер доброто качество, но да не е и някаква пръчка която пращи и шуми...). Спрял съм се на тази колонка, защото е супер лека и компактна, изважда доста приличен звук, батерията държи супер много време, а и реално beatbox-a няма да е основната част от шоуто и мисля че ще се чува достатъчно.Ще съм много благодарен на всякакви съвети!Мерси. Цитирай
Recommended Posts