Jump to content
Българският форум за музиканти

Гласченценце...


Notko

Recommended Posts

хаах...50-60 лв. когато става въпрос за непрофесинално и дори слабо зайнтересувано отношение не е най-добрия съвет според мен...

Редактирано от astagator
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Незнам дали ще мога да се запиша, но това с пианото ще го направя...Искам да се науча да пея правилно и максимално да използвам гласа си, грухтенето не е толкова важно, основният вокал е друг и без това...Благодаря на всички, които отговориха на темата и извинявяайте за диващината ми.... :greenangel:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

хаах...50-60 лв. когато става въпрос за непрофесинално и дори слабо зайнтересувано отношение не е най-добрия съвет според мен...

 

Не е ясно доколко може да бъде полезна една книга, но важното е че след толкова години намерил е място къде да се похвали. Що да плаща на циганки да го хвалят?!... :D

 

Незнам дали ще мога да се запиша, но това с пианото ще го направя...Искам да се науча да пея правилно и максимално да използвам гласа си, грухтенето не е толкова важно, основният вокал е друг и без това...Благодаря на всички, които отговориха на темата и извинявяайте за диващината ми.... :D

 

симпатяга :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

@astagator - това е безплатен съвет,ти да се сетиш нещо да посъветваш или просто да си почешеш езика си решил,че аз се сещам и за други начини за раздвижване на език :)

 

@AlFia - не мога да си обясня твоето отношение към моите постове..незадоволена ли си,кажи какво има,може да ти се помогне,все някой ще ти обърне внимание,но само със заяждане не става :)

 

Молба към модераторите - пиша тук от самото начало на форума,не ми се се случвало да се заяждам,но да отговарям на нападки,защитавайки позицията си - винаги!!!

Моята молба е...погрижете се за няколкото вече очебодни ''комплексирани съфорумници'',които ползват web пространството на форума,само за да има кой да им обърне внимание.

Не се дразня...забавлявам се,но понякога си мисля,че някак грозно изглеждат едни такива постове,кляпащи и акащи навред!

Благодаря Ви за вниманието !

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също моля модераторите изблиците на Иван под формата на въртене на магарешки опашки и нечистоплътни фантазии също да бъдат изтривани! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.