AXE Публикувано Март 5, 2005 Публикувано Март 5, 2005 Имало едно време един музикален форум, пишели си музикантите в него и криво ляво се разбирали. Докато не решили да си мерят пишките.......оппа инструментите. И се почнали едни яки караници....на кой му е по кофти Плюли се, плюли се и по едно време дошъл злия модератор, заключил им темата и после даже я хвърлил на боклука, понеже преценил че и без това не носи никаква полза на никого. Цитирай
eXile Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Ииии как продължава приказката?... Яли, пили и се веселили 3 деня подред па забрайли откъде тръгнал спора Цитирай
Topsun Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 бе JoiNT_NaTuRe,забрави да кажеш "ПУШИЛИ"ще ти отива на заглавието Цитирай
eXile Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Няа ми бараш заглавието че после бой, бой :killyou: Шегичка бе Пушенето по желание на клиента, ама преди всичко. Айде стига офтопик. ПП:Седнах си на д-то и си опрайх аватара разгеле! А, наздраве Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 5, 2005 Отговорено Март 5, 2005 Няа ми бараш заглавието че после бой, бой :killyou: Шегичка бе Пушенето по желание на клиента, ама преди всичко. Айде стига офтопик. ПП:Седнах си на д-то и си опрайх аватара разгеле! А, наздраве Шефе ние от PCClub много хора дойдохме тука ве Все едно геймърството и свиреньето вървят ръка за ръка хахаха Та сори, че в темата, ама ти на какво свириш? (сори за офтопика) Цитирай
AXE Отговорено Март 6, 2005 Автор Отговорено Март 6, 2005 Ииии как продължава приказката?... ...в тоя момент се регнала принцесата от приказките (руса шведка, с ГОЛЕМИ сини очи и метално калени уши ) и като видяла какво бил направил смелият модератор взела че се влюбила в него и ... останалото е цензурирано :green: Цитирай
eXile Отговорено Март 6, 2005 Отговорено Март 6, 2005 Да не загубим детската аудитория На пиано свиря предимно, малко и китара :guitar: Цитирай
bassman Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Неможе да има противопоставяне.Все едно да спорим гуми или джанти Всички са от една кола...........е коя с по-хубави гуми.......... коя с джанти Цитирай
Steve_Vai Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Неможе да има противопоставяне.Все едно да спорим гуми или джанти Всички са от една кола...........е коя с по-хубави гуми.......... коя с джанти А така - хванах те! :killyou: Я кажи сега китарата или пианото е гумата и кое е джантата! Цитирай
Joys Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 Тука вече наистина настана объркване. Пиано срещу китара, приказки с неочакван край, гуми, джанти. Цитирай
Topsun Отговорено Март 9, 2005 Отговорено Март 9, 2005 напълно нормално е да се объркашнаистина луда работа Цитирай
bassman Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Как би звучал Малмстийн без този луд кибордист А какви маняшки китаени партии има в албумите на Депеш Мод Независимо кой доминира в една банда или албум или парче или дял от парче всички заедно работят и допринасят за оформянето му. Аз съм на мнение че не трябва да има противопоставяне А по отношение на избора-всеки го прави сам.Аз предпочитам да ги имам и двете в групата си. Мечо Пух го е казал:"Колкото повече-Толкова повече!" МЕЧО ПУХ ФОРЕВЪР! Цитирай
Topsun Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Как би звучал Малмстийн без този луд кибордист А какви маняшки китаени партии има в албумите на Депеш Мод Независимо кой доминира в една банда или албум или парче или дял от парче всички заедно работят и допринасят за оформянето му. Аз съм на мнение че не трябва да има противопоставяне А по отношение на избора-всеки го прави сам.Аз предпочитам да ги имам и двете в групата си. Мечо Пух го е казал:"Колкото повече-Толкова повече!" МЕЧО ПУХ ФОРЕВЪР! Цитирай
Recommended Posts