kukls Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 (Редактирано) нищо още не е 100% . когато реша да го кеширам ще има първо обява в купува/продава ,ама от личнитекоито получих това на кацко е най-сериозното предложение . а барабанчето си е recording custom уверявам те баце . Yamaha SD 098 , ser.Nom. OM-1999 Редактирано Февруари 7, 2007 от kukls Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 7, 2007 Отговорено Февруари 7, 2007 ми предложението ми е и ще си остане а иначе относно пича дето се съмнява, порови в нета или намери каталог на Ямаха отпреди 20на години и ще го видиш това барабанче там. другото готино е, че поне ако аз вече не се лъжа генерално, Ямаха не правят вече 8-инчови, което е особено търсено от тежкоръките или просто ексцентрични барабанисти Цитирай
eL_NinYo Отговорено Февруари 8, 2007 Отговорено Февруари 8, 2007 (Редактирано) Еми айде - дано го вземеш - бая народ ще го ударим по веднъж поне На такова чудо - как да не му шибнеш един......... Редактирано Февруари 8, 2007 от eL_NinYo Цитирай
Recommended Posts