de4o Публикувано Януари 26, 2007 Публикувано Януари 26, 2007 идеална за начинаещи,както и за тези,които не искат да си хабят добрите инструменти... http://www.alesis.com/product.php?id=61 Цитирай
Phreaker Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 За толкова пари с толкова неща? Сигурно звука не е най-добрия.Нещо не ми вдъхва доверие Цитирай
de4o Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 свалете си демото от сайта и ще видите и чуете,за тия кинти си е трепач... Цитирай
alexthegreat Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Интересно е..добре, че поне са сложили и един хъмбъкер та може би и да става за по-тежки неща. Макар, че демото на звука не го демонстрира. Аз лично бих предпочел една с USB отколкото и вграден процесор. Цитирай
Phreaker Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Между другото сега като се замисля този принцип е доста популярен напоследък. Fender също имаха подобно чудо с вграден процесор на Roland. Line6 също имаха едни китари Variax Цитирай
Surikat Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Хм.. идеята е интересна и пести кабел, но ще е кофти превключването на ефектите в движение....пък и не ми се вижда особено надеждно..ако е китара да е китара, ако е процесор да е процесор. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 Бахти якото! Ако имах 157 евро веднага си я взимам! Наистина. Цитирай
Zlatyio Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 (Редактирано) На мене китара с вграден процесор ми звучи много ........ sci-fi........... каминг фром аут ъф спейс.Не мога да го възприема.Никога не бих си купил подобно нещо! 30 hours of operation (on 4 AA alkaline batteries)-Е*ати та**ка.Звучи като гавра. Редактирано Януари 27, 2007 от Zlatyio Цитирай
Rammkopf Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 30 hours of operation (on 4 AA alkaline batteries)-Е*ати та**ка.Звучи като гавра. Ми ... шибваш го на 6V към адаптер в контакта и ти си човекът! Цитирай
FireFlash Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Хм.. идеята е интересна и пести кабел, но ще е кофти превключването на ефектите в движение....пък и не ми се вижда особено надеждно..ако е китара да е китара, ако е процесор да е процесор. има педал в комплекта, който се закупува като аксесоар за тез пари е добро предложение според мен. В Бг някой внася ли ги тия китарки Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 27, 2007 Отговорено Януари 27, 2007 Бахти якото! Ако имах 157 евро веднага си я взимам! Наистина. Земи си купи китара за тия пари, че и без това ми писна да чета: ХЕЛП!!! (требе да напраим раздел ХЕЛП)- к'во да прая (скъсах струна)... Ми наври си я нали знаеш ... тайванска електроника за свирене не става (както и за совалки спасяващи земята) ако ще и да си Брус Уилис Цитирай
SomeoneElse Отговорено Януари 28, 2007 Отговорено Януари 28, 2007 (Редактирано) Имам си и китари за "малко" повече от 157 евро, и ефекти, които са..."малко" по-добри от тайванска електроника, но май не си схванал бъзика ми. А да, и струни знам как се сменят... А и "нали знаеш" ми се отваря само на напъни отвътре, да си имаме уважението! Редактирано Януари 28, 2007 от SomeoneElse Цитирай
Recommended Posts