Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено (Редактирано)

Аналоговото от години се брендира като някакво забравено съкровище и "истински" саунд/синтез. И понеже всеки брендинг налага едно за сметка на друго, (и то напълно изчезва от полезрението) , за мен тази тема е по-интересна около истински забравенит неща, не толкова като възхвала на стария аналогов звук. Хвалят го достатъчно.

BTW имитациите не са непременно лоши.

Редактирано от Roevers
Отговорено
Предполагам щото руски в случая означава соц.

И аз така предположих.

Просто исках да отбележа, че нещо, произведено в Германия (пък било то и в ГДР) определено не може да се сравнява с нещата, произведени в Съветския съюз (които също не са непременно руски!!!).

Имах комбо на Вермона и бях много доволен от него. Немската машина си е немска машина.

Ако Вермоните бяха съветско или руско производство, вероятно нямаше да ме израдва толкова.

Отговорено

Ей т'вачка тука се помещава на тавана на наш'то барабанис'че http://www.combo-organ.com/Others/Weltmeister1.jpg. Един ден правихме експериментални записи с него - е нема такава психария :thx: Велтмайстер Комбо орган модел - мисля че 69 година. Няма да ви казвам колко тежи и вътре какви чудеса на следвоенната техника има :)

Отговорено

Така такааааа :recourse: в нас имам некои Вермони. Имам Vermona Synthesizer, Vermona ET 6-2 R, Weltmeister TO 200/5, Vermona ET 6-1. Имам и Yamaha, а и скоро си купих Kawai K1 :metalist::) :) За усилватели и колони няма да говориме :coolp: Имам 2 комплекта 1000 H, Regent 600,Regent B50, Rregent 60, Regent 300 H, На единия комплект 1000 H извадих говорителите и сложих други ама се наложи да ги слагам на нови панели, че немските говорители са малко по големи от стандартните 15 инчови говорители.