rusnaka Публикувано Януари 24, 2007 Публикувано Януари 24, 2007 Моля, всички които имат някой от тези инструменти да пишат. Интересува ме много звукът на Хаммонда. И бих се радвал ако има някой от София, да ми покаже и да имам възможност да "пипна" за 5-10 минутки, колкото да го усетя. Благодаря предварително!!! Цитирай
martist Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Не се сещам как да стане това с "пипването" щот съм зает.Мога да ти кача някой друг семпъл.Само че има различни бленди...(пачове де) Цитирай
rusnaka Отговорено Януари 25, 2007 Автор Отговорено Януари 25, 2007 Окс, а ако има други по-свободни, да пишат... Всъщност дали изобщо има някой с МО6 ми е интересно Цитирай
Teiton Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 Иди в новия магазин на Ямаха в кв.Дружба.Там има МО8.Аз лично ходих и я пробвах. Цитирай
rusnaka Отговорено Февруари 1, 2007 Автор Отговорено Февруари 1, 2007 (Редактирано) ЗЛАТЕН СИ ЧОВЕК!!!!! МЕРСИ МНОГО!!!!!!!!! Ама само моля някой да ми даде точен адрес!!Ч! МЕРСИ!!! Редактирано Февруари 1, 2007 от rusnaka Цитирай
dany Отговорено Февруари 1, 2007 Отговорено Февруари 1, 2007 http://www.pro-technica.com/read.php?cCat=63_98_99 Цитирай
Recommended Posts