rusnaka Отговорено Февруари 3, 2007 Отговорено Февруари 3, 2007 Ако питате мен, най-добре си купете един от ФАКТОР - вече са с нови цени, 100% оригинални, с гаранции и т.н... Поне знаеш, че това е вечен микрофон... Цитирай
AorA_Bass Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 Еййй..още ги има тези китайски шурове ментета ве...аз в Пловдив бях гледал в магазина на IGS и Dynacord един такъв чисто нов за 100 лв...ама моя берингер XM 8500 звучи 2 пъти по-добре от този китайски боклук.... Цитирай
Katsko Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 аз познавам хора(корейски ресторантски музиканти) - без да имам намерение да обиждам, които едва ли не се кланяха пред едно такова менте, а то си звучеше като такова уникално нищо, че просто няма накъде. тъй че ако е нещо подобно на това, което подозирам че е, аз не бих пял на такова дори да ми го дават без пари Цитирай
joanadakel Отговорено Август 19, 2007 Отговорено Август 19, 2007 Здравей Сигурно вече не те интересува темата, но само да кажа - аз имам такъв. Взех го за 48 лв с ясната представа, че е менте, но ми трябваше за "боен" микрофон, т.е. за репетиции примерно. Обаче, междувременно малко се поотдръпнах (ако може така да се каже) от групата, в която бях, и така и не го изпробвах. Но ми казаха, че правел шумове, пукот и т.н., само че си зависи и на какъв си попаднал - имам и един друг ( Sure ), който намерих за 30 лв и си работи супер. Е, не става да излезеш с него на сцена... Те май ги сглабят с истински части на Shure, ама в Мексико примерно... не знам успех! Цитирай
bigjav Отговорено Август 20, 2007 Отговорено Август 20, 2007 И аз се чудех кой ще се раздели със Celestion G12-65 ('83 година според маркировката) за 45 кинта,ама уви,за толкос го взех от дупката. Ти си, е гати и късметлията, а преди6ния му собственик е бил с изгърменли бобини, когато го е оставил за продажба!!! Цитирай
lomethel Отговорено Август 23, 2007 Отговорено Август 23, 2007 За тези Shure-ове. Сега са 33лв. във Викиват. Аз го пробвах (и си имам един) и ако си позволя да гледам главно фактора цена- за тези пари е много добър. Ако държиш да си вземеш SM58 оригинален- давай, но парите са много. Ако искаш да си вземеш милрофон за малко пари- тоя "shure" го сравнявах с един за 20 лв.-- светлинни години напред е . А сравнен с по-втинките BERINGER - звучи направо професионално. BERINGER -ът даваше едни кънтежи и лек брум. С Shure-a нямаше такива истории. (А този от 20 лв. няма да го коментирам ) Цитирай
f1_sound Отговорено Август 23, 2007 Автор Отговорено Август 23, 2007 ^ ами определено не съм съгласен Е то проблема може да идва от там че имаме различно виждане за звук НО толкова дъфканият Шуър не става за нищо освен за скайп лично мнение срещу тези 33 лв + 30тина копуваш Електровойс от серийта Кобалт където нещата стават доста приемливи за звука и не се занимаваш с глупости P.S. Тази тема се изтърка пуснах е доста отдавна моля някой мод да турне катанеца Цитирай
Recommended Posts