Killswitch_m Публикувано Януари 24, 2017 Share Публикувано Януари 24, 2017 Здравейте Много помощ съм срещнал тук винаги и за всеки мой въпрос. за което Благодарности : ))Да мина не следващ въпрос. Понеже свиря от доста време мисля че станаха 4 - 5 годинки вече искам да си взема нов усилвател... но честно спряно AMP-овете съм доста назад с инфото ...Свиря с : ibanez btb705dx 5 струнка от който бас съм ПРЕДОВОЛЕН ! работата е там че свиря по тежка музика предимно DJENT и DEATHCORE no с сегашния " Behringer BXL 450 " издъхвам и немога да си играя особено с тона на баса .. а съм доста привърженик на оня джент sound дето ми е ясно че неможе да се постигне само с ефекти и че 80% е работа на АМП-а .. понеже не съм сигурен че 1 процесор ще оправи работата ... за подобни тонове на баса става въпрос комерс или не по тях залитам много ...имам бюджет 1000 - 1200 лв та интересува ме дали мога да взема 1 кубе сносно поне среден клас което ще мога да му се радвам дълго време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Abbath Отговорено Януари 25, 2017 Share Отговорено Януари 25, 2017 "80% е работа на АМП-а" Вземи си един Darkglass B7K за този звук... 2 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts