rumiana Публикувано Януари 22, 2007 Публикувано Януари 22, 2007 Здравейте! Струва ми се, че виолистите стават все по-малко. Не само в музикалните училища, в Консерваторията, в Академията в Пловдив ами и в симфоничните оркестри се задава голяма криза за виолисти. Дори ми се струва, че вече е настъпила. Явно всичко се върти около парите..или има и други причини? Как мислите? Цитирай
bejazz Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Незнам дали има виолисти във форума, но поне сме колеги по струнно лъковите инструменти, аз съм по басовата линия и затова трябва да се подържаме Успех Цитирай
bejazz Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 А! Имам 1н друг вапрос към теб имаш ЛС Цитирай
wolfgang Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 аз съм, или по скоро някога бях ... Цитирай
Vlad Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 (Редактирано) Аз използвам виолата активно. В петък /26.01.2007/, както и в събота /27-ми/ в зала 2 на НДК с една от формациите, с които свиря, ще подгряваме ирландската група The Old Man And His Dog /kakwoto i da zna`i towa:)/. Ако на някой му се слуша айриш - да заповяда! Влад п.п. Колкото до колегите в средните и висши музикални училища - не само виолистите, ами като цяло музикантите стават по-малко... Редактирано Януари 23, 2007 от Vlad Цитирай
rumiana Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Да , наистина музикантите намаляват като цяло, но виолистите направо изчезват! Аз свиря на виола и си търся 2 добри виоли за редовни ангажименти в Пловдив. Струва си, ако някой има интерес да пише. Цитирай
bluesman Отговорено Януари 26, 2007 Отговорено Януари 26, 2007 (Редактирано) Търсиш два инструмента или двама виолисти ?? )))) Шегата на страна. Обади ми се мисля че мога да ти помогна за инструментите или поне за един на първо време.Може да се свържеш с мен по следните начини : 032 627268 , 0898343582 , demirdjianviolins@yahoo.com Сашо Спиров ли ти е професора или Неделчо Тодоров? Степан Демирджиян Редактирано Януари 26, 2007 от bluesman Цитирай
rumiana Отговорено Февруари 7, 2007 Автор Отговорено Февруари 7, 2007 Търсиш два инструмента или двама виолисти ?? )))) Шегата на страна. Обади ми се мисля че мога да ти помогна за инструментите или поне за един на първо време.Може да се свържеш с мен по следните начини : 032 627268 , 0898343582 , demirdjianviolins@yahoo.com Сашо Спиров ли ти е професора или Неделчо Тодоров? Степан Демирджиян Явно виолистите съвсем са изчезнали! ОК, записах си телефоните, като ми потрябват ще се обадя! Цитирай
ThonKs Отговорено Януари 5, 2009 Отговорено Януари 5, 2009 в музикалното в Бс сме 7 ,но качеството ...айде да не коментирам ,с една дума -МЪРЗЕЛ Цитирай
istinata Отговорено Януари 12, 2009 Отговорено Януари 12, 2009 като цяло в моето училище от 400 "музиканта" едва 10-ина стават за нещо повече от 2 етюда 1 пиеса 1 концерт и 1 гама годишно ... Цитирай
Ilarionov1980 Отговорено Март 20, 2009 Отговорено Март 20, 2009 Здравейте! Струва ми се, че виолистите стават все по-малко. Не само в музикалните училища, в Консерваторията, в Академията в Пловдив ами и в симфоничните оркестри се задава голяма криза за виолисти. Дори ми се струва, че вече е настъпила. Явно всичко се върти около парите..или има и други причини? Как мислите? Здравей,Румяна!Аз съм завършил АМТИИ със специалност Инструментално изкуство-гъдулка,но от 1-ви курс,до завършването свирих на народна виола в академичния оркестър на проф.Милчо Василев.Е,не съм класик,и не съм учил професионално виола,но помислих си че може да те заинтересува.Ако е така-пиши. Цитирай
Recommended Posts