rockstar666 Публикувано Януари 21, 2007 Публикувано Януари 21, 2007 (Редактирано) Бандата се разби ,за това тези парчета се подаряват,ако някой нещо си хареса да не се свени,само ми кажете,кой кое от нещата е харесал да не стане обърквация,подарък са,защото си ми харесват,но от мен бял свят няма да видят,свормира се нова банда,която няма да ги изпълнява!!! ние сме тук не ни подминавай! Редактирано Януари 21, 2007 от rockstar666 Цитирай
nevdomy Отговорено Март 13, 2007 Отговорено Март 13, 2007 Бандата се разби ,за това тези парчета се подаряват,ако някой нещо си хареса да не се свени,само ми кажете,кой кое от нещата е харесал да не стане обърквация,подарък са,защото си ми харесват,но от мен бял свят няма да видят,свормира се нова банда,която няма да ги изпълнява!!! ние сме тук не ни подминавай! Много жалко! Песните са много хубави! Наистина ! Горките сиротни песнички, дано ги приюти някой! Цитирай
Geo Отговорено Март 14, 2007 Отговорено Март 14, 2007 Здравей, Избрах си I wanna. Въпрос: 1. Мога ли да променя аранжимента или държиш да бъдат в този си вид? 2. При положение,че включа парчето в следващия си албум,то какви ще са формалностите? Цитирай
Recommended Posts