Губерков Отговорено Февруари 3, 2017 Отговорено Февруари 3, 2017 Да това с недостатъчното място се знае че е така,зводските стилове и звуци не могат да се трият. Много е важно също преди да се зареди нов сет да се одарят фабрични настройки и да се форматира вътрешната юзър памет,кудето е бил зареден предишният юзър-стил. А относно малкото RAM памет за юзър, варианта ти е да си зглобиш един сет от няколко като си направиш селекция от най-хубавите стилове и звуци,които да се съберат върху обема от рам-паметта с която разполага в случая KORG PA300 , тя наистина е недостатъчна. 1 Цитирай
gdd55 Отговорено Февруари 3, 2017 Автор Отговорено Февруари 3, 2017 Благодаря С каква програма се сглобяват сетовете Цитирай
Губерков Отговорено Февруари 3, 2017 Отговорено Февруари 3, 2017 Ами програмата е много-качественна и стойностна абсолютно професионална - всичко може, но лошата новина е че в пълната си версия е с платен лиценз и струва 90Euro, и няма друг алтернативен и безплатен софтуер за целта. KORG PA Manager, ето: https://www.korgpamanager.com/ Цитирай
asan79onbashi Отговорено Февруари 3, 2017 Отговорено Февруари 3, 2017 (Редактирано) Да това с недостатъчното място се знае че е така,зводските стилове и звуци не могат да се трият. Много е важно също преди да се зареди нов сет да се одарят фабрични настройки и да се форматира вътрешната юзър памет,кудето е бил зареден предишният юзър-стил. А относно малкото RAM памет за юзър, варианта ти е да си зглобиш един сет от няколко като си направиш селекция от най-хубавите стилове и звуци,които да се съберат върху обема от рам-паметта с която разполага в случая KORG PA300 , тя наистина е недостатъчна. За па 300 ли се отнася писаното колего Губерков?Аз знам че моделите па 800 и тези след него могат да записват върху заводските -саундове,барабани и стилове дори съм го правил със моя па 800 преди и до последно имах такива неща поради недостиг на позиции за барабани най-вече.Но за па 300 не мога да бъда категоричен понеже всеки модел си има нещо уникално .За целта се отключват едни отметки във медиа а при па 4 в глобал. Редактирано Февруари 3, 2017 от asan79onbashi Цитирай
Губерков Отговорено Февруари 3, 2017 Отговорено Февруари 3, 2017 При новата серия 300,600,900 не може да се барат вградените стилове във фирмуеъра - винаги са си стоковите и не могат да се трият или редактират, ползва се само свободната памет в Юзър. 1 Цитирай
asan79onbashi Отговорено Февруари 4, 2017 Отговорено Февруари 4, 2017 Не знам ,може да .При па 800 нагоре може всичко. Цитирай
Lorimar Отговорено Февруари 4, 2017 Отговорено Февруари 4, 2017 При новата серия 300,600,900 не може да се барат вградените стилове във фирмуеъра - винаги са си стоковите и не могат да се трият или редактират, ползва се само свободната памет в Юзър. Губерков не е така, нали имаш ПА 600, а не знаеш че може - GLOBAL MODE - MODE PREFERЕNCES - MEDIA Factory Style and Pad Protect и Factory Sound Protect /и за ПА 900/ махнеш ли отметката може да зареждаш Стилове и Звуци на мястото на фабричните! Разликата е само при ПА 300 който няма Factory Sound Protect ! За това са тези ръководства /User"s Manual/ просто отворих и прочетох! 3 Цитирай
Deep Purple Отговорено Февруари 4, 2017 Отговорено Февруари 4, 2017 (Редактирано) Какъв е минималния бюджет (втора ръка, вероятно от ибей, ако тук не намеря), който е необходим за покупка на 5-октавен "синтезатор", за начинаещ (с динамична клавиатура) и евентуално опция за добавяне на определени звуци (MIDI/USB - това вдига ли много цената)? Порт за педал също, тук вече и бюджетните гледам го имат като опция. PSR-E453 го гледах в Дайнакорд в Дружба, но консултанта беше китарист и нищо повече не ми обясни от това което аз знам, но така или иначе е извън бюджета.Към кои марки/модели да се насоча?Не разбрах, със стандартна ширина ли са им клавишите на по-новите модели? В някои обяви на Касио се среща такъв текст (пълноразмерни 61 клавиша...) Редактирано Февруари 4, 2017 от Deep Purple Цитирай
asan79onbashi Отговорено Февруари 4, 2017 Отговорено Февруари 4, 2017 При новата серия 300,600,900 не може да се барат вградените стилове във фирмуеъра - винаги са си стоковите и не могат да се трият или редактират, ползва се само свободната памет в Юзър. Губерков не е така, нали имаш ПА 600, а не знаеш че може - GLOBAL MODE - MODE PREFERЕNCES - MEDIA Factory Style and Pad Protect и Factory Sound Protect /и за ПА 900/ махнеш ли отметката може да зареждаш Стилове и Звуци на мястото на фабричните! Разликата е само при ПА 300 който няма Factory Sound Protect ! За това са тези ръководства /User"s Manual/ просто отворих и прочетох! Да точно така е и при па 800 и други модели нагоре,разлика има при па 4 на които отметките са някаде в глобал може и па 3 да е подобно не съм сигурен каде са неговите отметки.Но се радвам че все пак може да ти покажем и ние нещо за твоя инструмент и да се убедиш ,че все има какво да научиш и от нас.Аз съшо се усъмних в написаното от тебе.Може години наред да работиш с някои инструмент и винаги да се намери някои човек който да те научи на нещо или да ти покаже някой трик. 1 Цитирай
Губерков Отговорено Февруари 5, 2017 Отговорено Февруари 5, 2017 Да благодарско, признавам че научих,нещо което не знаех, не че ми се е налагало да търся такъв вариант. 1 Цитирай
Nostradame1 Отговорено Януари 9, 2020 Отговорено Януари 9, 2020 Здравейте. Много скоро си купих Yamaha psr e453 начинаещ съм и се чудех дали някой от тук присъстващите може да ми помогне да се сдобия с ръководство на български език?Търсих в интернет открих на всички други езици само не и на Бг. Благодаря предварително :) Цитирай
Recommended Posts