Ryan Публикувано Януари 17, 2007 Публикувано Януари 17, 2007 Здравейте всички,знае ли някой каде може да се ходи на уроци по ел китара във Варна.мерси предварително Цитирай
rocker_vn Отговорено Февруари 25, 2007 Отговорено Февруари 25, 2007 при Сашо Кучето а и има разлепени много обяви... Цитирай
Ryan Отговорено Март 5, 2007 Автор Отговорено Март 5, 2007 при Сашо Кучетоа и има разлепени много обяви... дай някакви негови координати,ако имаш ,или начин да се свържа,по принцип тарся някой който да ми помогне в началото,не е нужно да е про. искам да се науча просто за собствено удоволствие да свиря.нямам амбиции,просто много свободно време.на 32 сам все пак)). Цитирай
jeordie14 Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 ходя при него и 4овека е найстина много добър ама няма да те у4и съвсем на ел китара ако разбираш какво имам предвид ... поразгледаи из форума за него и ще разбереш неговият стил е джаз/блус и свири главно на акусти4ни и електро/акусти4ни ктари Цитирай
Krasen Отговорено Март 24, 2009 Отговорено Март 24, 2009 Аз също гледах попринцип за учител за електрическа китара... Един приятел ходи при Сашо, но го учат само на теория/ноти и вече 5-6 урока е взел, а не може да изсвири абсолютно нищо Още не си е развил пръстите... Аз преди съм ходил при Калин, но той е завършил класическа китара, и мен ме учеше по една Школа на Трой Стетина за метъл ритъм. Цитирай
nirvana Отговорено Юли 11, 2009 Отговорено Юли 11, 2009 Бих искала да ми препоръчате учител за електрическа китара във Варна, досега година и нещо съм ходила на уроци само по акустична и преди това баща ми ме учи, имам електрическа, свиря и на нея като намеря нещо интересно от нета, та мисълта ми беше да ме научи на нещо знам ли някакви техники различни за електрическа не съм много наясно със нея... Цитирай
Recommended Posts