jFog Отговорено Май 11, 2005 Отговорено Май 11, 2005 Едно време , както стана на въпрос вече по горе бат'ми Ейджкрашър ме зариби, после беше мелодичния грайнд после.. беше тъмнина и казарма..после компове и тнтн... в по ранните ми неща определено имаше много влиание от Death , сега от преди около година открих топлата вода в мелодичния дет метъл...преди не ми харесваше незнам защо..И сега яко му се кефя и опитвам да правя подобни неща Би трябвало може би да изброя Дарк транкилити, Инфлеймс и т н т, но няма Аз съм по между на всичките молодици които ви дойдат на ум.Чешем крастата и куфеем Melodic not Dead!!! ...следва продължение Цитирай
Burton Отговорено Май 13, 2005 Отговорено Май 13, 2005 Първо бяха Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple, Whitesnake...после(може би най-голямото влияние) - Metallica Сега - Dream Theater, Queensryche, Joe Satriani, Jason Becker, Gary Moore... Цитирай
zaiphenndan Отговорено Май 15, 2005 Отговорено Май 15, 2005 Не е важно ,от кой си тръгнал ,а от кого си повлиян СЕГА!!!! Аз лично не чух да се споменава името на ВЛИКЯТ: Paul Gilbert и честно да си кажа бях дълбоко ЗАСЕГНАТ!!!!! Цитирай
redburner Отговорено Май 24, 2005 Отговорено Май 24, 2005 (Редактирано) Gilby Clark хехе шегата настрана... добре че беше бате Slash... иначе нямаше да съм езмежду вас Редактирано Май 24, 2005 от redburner Цитирай
EmchoDT Отговорено Май 27, 2005 Отговорено Май 27, 2005 Защо никой не спомена Майкъл Ромео???? Тва за мен е един от най-големите китаристи в савремието!!!!!!!!!! Аз лично съм много повлиян от него но има много, много да го гоня Цитирай
Recommended Posts