ivobox Публикувано Януари 17, 2007 Публикувано Януари 17, 2007 предварително се извинява за сигурно "тъпия" вепрос но сам наистина начинаещ в сферата на ефектите въпроса ми е следния: взех си ел китара но естествено дотам ми стигат средствата и не мога още да си пзоволя процесор а знам че може през компа чрез програми свалих си николко GuitarFX v2.18, EffectsMaster, Guitar FX BOX 2.6 но при всичките не ми заражда ефектите въпреки че съм ги пуснал самата китара съм я прекарал през компа в LINE IN и свириа но не се задеистват ефектите моля те за помощт защото вече не издържам и нимам търпение да почна да забивам яко извиниавам се още веднъж благодаря Цитирай
мишунгт Отговорено Януари 17, 2007 Отговорено Януари 17, 2007 Прочети внимателно какво е писано по темите и ще разбереш как..... Цитирай
manci Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 ei 4ovek da popita neshto i da se izvini 5 pati .. ia po bodro Цитирай
мишунгт Отговорено Януари 20, 2007 Отговорено Януари 20, 2007 Не съм искал да прозвуча арогантно, просто се опитвах да насоча човека. Моля да извините моята несъобразителност. Пийс Цитирай
mengel Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Най доброто, което досега съм ползвал е Guitar Rig 2. Дано да имаш свястна аудио карта за да нямаш проблеми с латенцията Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 На мен лично Амплитюб 2 ми е любим и Гитар риг 2 също Цитирай
Recommended Posts