Антон1 Отговорено Декември 24, 2017 Share Отговорено Декември 24, 2017 колеги и аз имам същия проблем не чете картата показва ми че няма информация в нея.И стана много бавен като влизам в менюто.от какво може да е? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Декември 27, 2017 Share Отговорено Декември 27, 2017 (Редактирано) Поомазал се е нещо,удари му едни фабрични настройки и нагласи наново всичко. Редактирано Декември 27, 2017 от Apple&VSTI Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Антон1 Отговорено Декември 28, 2017 Share Отговорено Декември 28, 2017 Как става това.Аз се пробвах от менюто където е -бакуп дата,ресторе дата сеив ос но не става нищо.А и не смея да пипам много че да не да спре нацяло. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Декември 29, 2017 Share Отговорено Декември 29, 2017 (Редактирано) Restore-DATA, но трябва да имаш всичките дискети там на колкото части са от 1 до 5 или 6 - Factory restore disketes. При по-новите KORG Pa , има опция само за фабрични настройки през менюто, или с комбинация от 2-3 бутона, но за старите няма как да стане, не е предвидено това и само с флашване през дискетите само става. По този начин му наливаш целият Firmware наново със всички стойности по подразбиране, и ако има натрупани бъгове и объркани неща в текущото състояние всичко става като чисто-ново. Това е. Редактирано Декември 29, 2017 от Apple&VSTI Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Антон1 Отговорено Декември 29, 2017 Share Отговорено Декември 29, 2017 Благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Антон1 Отговорено Декември 29, 2017 Share Отговорено Декември 29, 2017 аз не съм с дискети извинявам се че не съм оточнил па50 сд е клавира Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apple&VSTI Отговорено Декември 30, 2017 Share Отговорено Декември 30, 2017 аз не съм с дискети извинявам се че не съм оточнил па50 сд е клавира е,колега не си разпознаваш модела ли? Темата е PA60 , а не 50SD По добре подходи към проблема, някой да ти свърши тази работа, защото определянето на точният модел е нещо елементарно, а останалото е малко по-сложно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Антон1 Отговорено Декември 31, 2017 Share Отговорено Декември 31, 2017 Да колега.Благодаря че се отзова.Ще се опитам пак да го оправя сам,ако немога вече ще потърся някой да ми го оправи.Благодаря още веднъж. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts