tekst_po_poruchka Публикувано Ноември 18, 2016 Публикувано Ноември 18, 2016 Здравейте, След очаквания успех на рекламния музикален проект "Българският чичо Чарли" (върти се по радиостанциите), вече съм готов за следващите. И, както си обещах, отново търся партньори за тях чрез форума на muzikant.org. Готови ли сте да заразявате с Вашата музика? Тогава - пишете ми на tekstko@gmail.com или на tekstarite@gmail.com. Търся партньори за вирусни музикални проекти. Обещавам, че ще са изненадващи, затова няма да ги описвам тук, а само в отговор на Вашето писмо. Хайде да се харесаме и да ни харесват. Очаквам Вашите писма. Проектите са "нацелени" за цялата следваща 2017 г., но можем да ги започнем веднага. Бъдете първа/пръв по имейла и ще го оценя. И ще имам специално отношение, лично към Вас. До скоро. Константин Димитров Текстове по поръчка tekstko@gmail.com tekstarite@gmail.com Цитирай
tekst_po_poruchka Отговорено Ноември 24, 2016 Автор Отговорено Ноември 24, 2016 Здравейте, Първият вирусен музикален проект - "Загубена в мола", вече си намери музиканта. Засега се харесахме и почнахме работа. Очаквайте ни скоро онлайн. Има още няколко проекта, за които можете да ми пишете. Обещавам вдъхновяващи предизвикателства. Останалото зависи от вас. До скоро. Константин Димитров Текстове по поръчка tekstko@gmail.com tekstarite@gmail.com Цитирай
iliev.p Отговорено Ноември 25, 2016 Отговорено Ноември 25, 2016 Чудя се защо ми звучиш като полутиците....... Цитирай
Recommended Posts