Свилен Бас Публикувано Януари 12, 2007 Публикувано Януари 12, 2007 Пък аз ще я изработя с баса и ще видите вие, невижданото Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) хем знам, че не си съвсем у ред, хем пак не мога да си преведа... Сладкопойна или унгарска? Редактирано Януари 12, 2007 от RockoBG Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 13, 2007 Автор Отговорено Януари 13, 2007 (Редактирано) Упс Нема сладкопойност тук(!), а дали е унгарска - не знам ... По дяволите, аз не отгатнах Бах от къде е, а ти ме питаш пиесата, която искам от къде е - да си имаме разбирането и уважението, моля! П.П.: Звучи така: | Тъ-ръ-тъ тътъръ :| x3 (втората част е по-бърза от първата) |тъ-ъ-ъ-ъ-ъ.. |, а басът ходи |тъм - пауза |x3 |тъм-дъм-тъм-дъм-...| - сещате се, нали? П.П.П.: Който не се сеща, моля да потърси в дата-та чучулига в изпълнение на Ибро Лолов или орк. Пловдив - е те това е! edit: Благодаря за разбирането! Редактирано Януари 13, 2007 от ...taka li e? - a taka. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Сиреч, маджарска е. Оно сичкото мангал я свири за престиж, ама не помня кой маджар я е съчинил... Цитирай
Vlad Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 (Редактирано) Румънска е. Ноти ли търсиш или запис? Редактирано Януари 13, 2007 от Vlad Цитирай
Recommended Posts