Achiles Публикувано Януари 11, 2007 Публикувано Януари 11, 2007 Пускам ви един линк да чуете новото парче на бандата. Скоро ще се появат още 2, но в момента това е леко помиксирано. Ще се радвам да чуя коментарите ви. Песента се казва Wicked Mind и в сайта ни http://saltriver.hit.bg може да го чуете от плейъра. Цитирай
Achiles Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 (Редактирано) Няма ли кой да даде някое и друго безпристрастно мнение Редактирано Януари 12, 2007 от Achiles Цитирай
guitar1 Отговорено Януари 13, 2007 Отговорено Януари 13, 2007 Много са готини песните.Приятни са за слушане. Тази новата песен е много готина. Успех Цитирай
Achiles Отговорено Януари 13, 2007 Автор Отговорено Януари 13, 2007 Мерси, Wicked Mind, чиято версия съм пуснал в сайта все още не е мастерирана и това не и е максимума. Просто исках малко мнения. Защото ние сме пристрастни и не е обективна нашата оценка Много са готини песните.Приятни са за слушане. Тази новата песен е много готина. Успех Цитирай
Achiles Отговорено Януари 15, 2007 Автор Отговорено Януари 15, 2007 9 за Saltriver и 5 за Млък! в класацията на Pulserated. И не забравяйте да гласувате за Saltriver, Mlyk! и Awake на http://uk.pulserated.com/ на всеки 24 часа. Както споменах по- горе Saltriver следващата седмица ще изпратят и новия си сингъл. Една от песните можете да чуете на сайта http://saltriverbg.com , казва се Wicked Mind, но все още не е мастерирана. Все пак ще се радваме на вашите коментари. Цитирай
Rooster Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Вчера нещо не работеше плейъра и не успях да го чуя. Но днес го чух. Справили сте се много добре. Цитирай
Achiles Отговорено Януари 16, 2007 Автор Отговорено Януари 16, 2007 Най- после ги миксирахме новите парчета. Може да влезете в http://saltriverbg.com и да ги чуете директно на плейъра. Новите песни се казват 9, Wicked Mind и ?. Приятно слушане и ще се радвам на коментари. Цитирай
Rooster Отговорено Януари 23, 2007 Отговорено Януари 23, 2007 Новия вариант на 9 се е получил много добре. Вчера го пуснах на мощна уредба и кърти. На Wicked mind обаче не трябва ли китарките да са по- яки? Най- после ги миксирахме новите парчета. Може да влезете в http://saltriverbg.com и да ги чуете директно на плейъра. Новите песни се казват 9, Wicked Mind и ?. Приятно слушане и ще се радвам на коментари. Цитирай
Achiles Отговорено Януари 23, 2007 Автор Отговорено Януари 23, 2007 Ами трудно е да се каже. По принцип можеше да са по яки, но на момента такава ни беше преценката. Може и да сме сгрешили, знам ли. Цитирай
joanadakel Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Звучите доста стабилно! Може би ако ви чуя без да знам какво слушам, няма да позная, че сте българи. Пък и много успехи сте постигнали досега. Пожелавам ви нови! Цитирай
Achiles Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Мерси за хубавите думи. Всъщност звука наистина не е лош. В този случай мисля, че Пламен, човека който ни записа и миксира направи максимума. Можеше да е и още по- добре, но допуснахме малки грешки при записа, но искахме да експериментираме. Мерси и за пожеланията. Наистина, досега имаме някакви успехи, но са частични. Звучите доста стабилно! Може би ако ви чуя без да знам какво слушам, няма да позная, че сте българи. Пък и много успехи сте постигнали досега. Пожелавам ви нови! Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Януари 24, 2007 Отговорено Януари 24, 2007 Абе да плюна малко - "9" малко ми е руски брит-поп ! Но ! Другите неща са супер ! Радвате. Цитирай
Achiles Отговорено Януари 24, 2007 Автор Отговорено Януари 24, 2007 Интересно определени за "9". По принцип досега всеки го сравнява по различен начин. Най- често казват, че прилича малко на Стенли или Ревю. Аз лично трудно мога да го определя. В действителност като се роди това парче реших един път да пробвам малко да поразстроя китарата. Винаги съм харесвал експериментите с различни строеве на Вжими Пейдж. Вкрайна сметка като вкарахме всички инструменти се получи това. Някой казват, че е малко поп, но аз винаги съм харесвал експериментите. Мерси много за коментара. Абе да плюна малко - "9" малко ми е руски брит-поп ! Но ! Другите неща са супер ! Радвате. Цитирай
jFog Отговорено Януари 25, 2007 Отговорено Януари 25, 2007 Бат'ти кък щях да проспя убавата песен... ( е за тва ни трябват горе долу стиолови разграничения в Авторска Музика) Незнам що асоциирах ника ти с Джаз... не че мразим джаз , да не се засегне някой,просто го слушам по на рядко Майнд-а много харен парчок. Цитирай
Achiles Отговорено Януари 26, 2007 Автор Отговорено Януари 26, 2007 10x Бат'ти кък щях да проспя убавата песен...( е за тва ни трябват горе долу стиолови разграничения в Авторска Музика) Незнам що асоциирах ника ти с Джаз... не че мразим джаз , да не се засегне някой,просто го слушам по на рядко Майнд-а много харен парчок. Цитирай
Recommended Posts