Mandalay Публикувано Октомври 25, 2004 Публикувано Октомври 25, 2004 По принцип съм вокалист, но свиря горе-долу на китара и искам да понапълня звука в бандата ми с една е-акустичка. Искам да си взема нещо за около 500лв. Спрял съм се на вариант Ibanez, в Благоевград има магазин, където ги продават сравнително ефтино. Свирил съм на BASS Ibanez, а и на електрическа такава и честно казано много ми допадат като звук, супер удобни са ми, и ме кефчт на външен вид, обаче не знам дали акустичките са на същото високо ниво като другите, както предполагам... Моля, ако имате някакви наблюдения, забелжки или предложения да ги споделите. п.с. Не съм се спрял твърдо на Ibanez. Цитирай
bulby Отговорено Октомври 25, 2004 Отговорено Октомври 25, 2004 Не мога да ти кажа за акустичните Ибанец, защото такъв досега не съм пипал. Но иначе магазина в Благоевград си е хубав, то само там продават Ибанец в България. Бе вземай без много да му мислиш ! : Цитирай
Mephistopheles Отговорено Октомври 26, 2004 Отговорено Октомври 26, 2004 Мое лично мнение е, че акустичните Ямаха вадят най-добър звук. В живота си съм свирил на 10-тина акустични и Ямахата беше най добре. Цитирай
Mityata Отговорено Октомври 31, 2004 Отговорено Октомври 31, 2004 Аз смисла че Ibanez ще ти свърши идеална работа... китарките са хубави... Цитирай
Guest Гост_guest Отговорено Ноември 2, 2004 Отговорено Ноември 2, 2004 Имам Ibanez и мога спокойно да ти го препоръчам. Виж го тук Ibanez AEF18BK Не знам обаче колко ще струва тук и дали ще го има. Цитирай
Recommended Posts