guitar1 Публикувано Януари 9, 2007 Публикувано Януари 9, 2007 Ето тука има малко авторски неща. Надявам се да ви харесат.Стилът е леко твърд. Благодаря на всеки, който ги чуе. http://www.myspace.com/crosscutbg Цитирай
guitar1 Отговорено Януари 12, 2007 Автор Отговорено Януари 12, 2007 Мерси . Много ще съм ви благодарен ако напишете осте мнения. Независимо какви са. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Януари 12, 2007 Отговорено Януари 12, 2007 музиката е много здрава. вокала е много добър ама е записано с кофти качество. чесно момци пукате ми черепа. п.п. баладичните моменти не са лошо нещо ,но самите мотиви не ми харесват Цитирай
puya Отговорено Февруари 21, 2007 Отговорено Февруари 21, 2007 (Редактирано) аммммммм ако не се лъжа такава група Crosscut май вече има така че малко ще трябва да се замислите колко ви е оригинална бандата не говоря за музиката на мен ли4но ми харесва но...плс сменете си името бе пичове това не е сериозно от ваша страна...успехи!!! Редактирано Февруари 21, 2007 от puya Цитирай
SODOM Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 Браво пичове!!!Вокала не се чува ясно на моменти,ама тва май от записа. Успехи! Цитирай
jFog Отговорено Февруари 23, 2007 Отговорено Февруари 23, 2007 МНого ценен глас! Верно записа е леко кофти,но е достатъчен да се разбере за кво иде реч. Дялкащия ритъм е много яко нещо, но нон стоп понякога омръзва. и прави впчатление че всички песни в акунта са с почти равен брой плейвания,или си ги пускате всеки ден или наистина на хората им е интересно да чуят всичко в акаунта.(като мен) Цитирай
sa6tiat Отговорено Февруари 24, 2007 Отговорено Февруари 24, 2007 Кефи ме. Само увеличете вокала и на бавните места да си настроите чистата китара. Добро, добро! Цитирай
Recommended Posts