Manolev Публикувано Януари 9, 2007 Публикувано Януари 9, 2007 Здравейте, пичове! Какво мислите за вокала на Алис ин Чейнс. Мен лично много ме кефи, макар че доста хора твърдят, че не ставал за певец. Има страхотен глас и страхотно чувство за музиката като цяло. Цяла ваканция учих Ънплъгда да го пея, горе долу вече го докарвам. Има ли някой, който е по-напреднал и да ме просветли с кой регистър по-точно пее, как прави извивките и т.н. http://youtube.com/watch?v=ylDMw7r0XB8 Цитирай
bulby Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 макар че доста хора твърдят, че не ставал за певец. Що за хора са това ? Иначе за "извивките" - ами това си е неговата специфична бленда. Tой доста стегнато пее (или по-точно пееше ), което не е супер полезно за гласа като цяло. Като диапазон Стейли е някъде по средата между баритон и тенор, като пее най-високо в първия албум на Алис - "Man in the Box", "Love Hate Love", тн... Цитирай
Manolev Отговорено Януари 11, 2007 Автор Отговорено Януари 11, 2007 За жалост има много малко хора, които харесват грънджа като цяло. А това е една прекрасна музика...Все пак, ако има някой, които е по-напред с материала, да се опита да ми каже, как точно пее Лейн, за да се опитам да го докарвам по-лесно. Ако случайно има някой хора на територията на Пловдив, които се кефят на музката на Нирвана и Алис ин Чейнс и обичат да правят кеф, като свирят парчета на тея групи да свиркат! Цитирай
Recommended Posts