BODOM4o Публикувано Януари 9, 2007 Публикувано Януари 9, 2007 абе имахме тука преди един спор с един мой приятел та спора беше за резонантната кожа на касата- дали има смисъл от нея или просто да има каде да си сложиш логото на групата Цитирай
eL_NinYo Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 Не само,че има смисъл,ами е задължителна ! Цитирай
BODOM4o Отговорено Януари 9, 2007 Автор Отговорено Януари 9, 2007 ок 10х за отговора ама може ли да ме светнеш малко по въпроса защото аз не вдявам все още кой знае колко Цитирай
Katsko Отговорено Януари 9, 2007 Отговорено Януари 9, 2007 е зависи какъв звук търсиш. принципно резонансната служи за да ...резонира звука, демек "събира" повече ниски и ниски среди. особено за каси които не вадят много ниски като моята и тая на Ненчо - резонансната е задължителна, иначе имаш само плющене и никви "ташаци", ше ме извиняваш за израза. има значение и къде и колко голяма е дупката ако изобщо има такава. колкото по- в центъра, толкова повече режеш от ниските, тъй като там резонират най-много, затова обикновено дупките за микрофони се правят встрани от центъра.ае толкова от мене по темата засега Цитирай
BODOM4o Отговорено Януари 9, 2007 Автор Отговорено Януари 9, 2007 а аз си мислех че разбирам нещо от барабани е тва беше щот винаги съм виждал дупки на кожата и си мислех че щом има дупка значи може и без нея благодаря за отговорите ако има някои друг да се "изходи" по темата да заповяда аре и със здраве и наздраве Цитирай
Recommended Posts