sci Публикувано Септември 18, 2016 Публикувано Септември 18, 2016 До сега не бях правил парче с вокали, но след като написах една песен, която нямаше кой да ми изпее (свиря сам, нямам банда и т.н.), реших да пробвам и това. Цитирай
iliev.p Отговорено Септември 19, 2016 Отговорено Септември 19, 2016 Споко,щом имаш идеи прави ги да не загубиш инерцията,после по лесно при свормиране на група ще ги направиш и с тях. Цитирай
sci Отговорено Септември 19, 2016 Автор Отговорено Септември 19, 2016 Хех, съмнявам се, че ще сформирам група - до сега като не съм го направил. Ама някой ден внуците, живот и здраве, като ме питат - "Абе Дядо Гнили, винаги ли си бил толкова скучен?" да мога да им изкарам от чекмеджето едно-две нещица Цитирай
sci Отговорено Септември 19, 2016 Автор Отговорено Септември 19, 2016 Извинявам се, че пускам нов отговор, но нямам права да редактирам предишни постове. По препоръки от друг форум, вдигнах –драстично– нивото на вокала. Това е сега под същия линк в soundcloud. Цитирай
valtondim Отговорено Септември 20, 2016 Отговорено Септември 20, 2016 А , кой е другият форум ? Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk Цитирай
sci Отговорено Септември 20, 2016 Автор Отговорено Септември 20, 2016 А , кой е другият форум ? Sent from my Lenovo A6000 using Tapatalk MyLesPaul Цитирай
Recommended Posts