Beio Публикувано Февруари 27, 2005 Публикувано Февруари 27, 2005 Те тва нещо е записвано бая отдавна... давайте критики некви! знам, че е зле, но кое точно му е зле? Trishna Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 интересно е и ми харесва ... различно е от повечето неща дето се постват и тва е добре...... може би вокалното изпълнение ми идва малко алтернативно поне на припева, но тва е мое мнение.... .....ще ми е интересно да споделиш как е записвано , ефекти, китари , хора с които си го записвал ...... Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Малко ми е лекичко, но ми хареса доста бас китара добре си взаимодействат хаха Браво момчета Е саунда си е зле общо взето, но както и да е... все пак доста добър замисъл Продължавайте така Цитирай
Beio Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 първо - благодаря! за другото - китарата е една - Иванец, някакъв нисък клас, не мога да ти кажа точно модела... записвана е със Зум 707 (нека доматите полетят СЕГА! ) баскитарата е Скуайър петструнен някакъв... записвана или директно, или пак през зумче, ма за бас, май 607 беше... клавирът е Кавай К-1 барабаните са ямаха някаква, в една репетиционна микрофон - Shure SM-58, или както там се пише... записите са пистови, но както си пролича дотук, далеч от професионални хората се виждат тук и тук. Цитирай
DeathZone Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 абе кви домати ... важното че е записвано с живи хора ... не звучи чак толкова зле според мен ....айде успех Цитирай
Beio Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 Благодаря! макар че надали ще свирим повече в този състав и с това име... only time will tell... :violin: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 Е добре звучите така Опитайте да се върнете и може да позапишете по-качествено Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 27, 2005 Отговорено Февруари 27, 2005 На снимкит сте с 4струнен басец Цитирай
Beio Отговорено Февруари 27, 2005 Автор Отговорено Февруари 27, 2005 друг е всъщност не съм сигурен с кой точно бас е записано парчето... ще питам двуметровия тип Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 друг е всъщност не съм сигурен с кой точно бас е записано парчето... ще питам двуметровия тип Интересно ми е, защото саунда е интересен Цитирай
Rust Отговорено Февруари 28, 2005 Отговорено Февруари 28, 2005 браво ! ако имаше кой да ви направи качествен запис бих си слушал вкъщи ! Цитирай
Beio Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 Тенкю! Странното е, че май звука беше по-добър преди смесването... :wow: Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Март 4, 2005 Отговорено Март 4, 2005 Тенкю! Странното е, че май звука беше по-добър преди смесването... :wow: Хаххаах това само най-добрите смесвачи го могат хаахах Цитирай
fLiSk Отговорено Март 7, 2005 Отговорено Март 7, 2005 Амба еееейййй аз съм ви виждал бя. Преди да замина от БГ миналата година реших да мина през О!Шипка и тогава свирихте с някви Дредлокз дето същност нямаха расти ама много ви плюха. Ама не сте зле ей Цитирай
Beio Отговорено Март 8, 2005 Автор Отговорено Март 8, 2005 някви Дредлокз дето същност нямаха расти ама много ви плюха сладури :inlove: Цитирай
Recommended Posts