Black Bird Публикувано Януари 4, 2007 Публикувано Януари 4, 2007 (Редактирано) Едно Европейско солце сонг титле "Foghorn" http://www.cmusicforum.com/dimitar/dimi_rvmki3322.mp3 Редактирано Януари 4, 2007 от Black Bird Цитирай
vhcs Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 готино е а и саунда ми допада ... само така !!! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 готино е а и саунда ми допада ... само така !!! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Епа то'а както си и помислих от името.......кърти мивки.... . Откачен си ей!!!!Ебати соунда!!!!! Цитирай
tocata Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) Ткав звук на китара не съм чувал в бг. С звука и с музиката си ти отдавна си в ЕU !!! Редактирано Януари 4, 2007 от tocata Цитирай
don_pepinio Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Биската поне намери думи...а аз няма какво да кажа... Цитирай
Bozzich Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) Евала... е тва се казва звук. Чудесно е! Тва по повод забраната на шкембето ли е, или просто така? :green: Редактирано Януари 4, 2007 от Bozzich Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Евала... е тва се казва звук. Чудесно е! Тва по повод забраната на шкембето ли е, или просто така? :green: Е така...по повод гледах Юръп една стара олдскул банда по 7дни... Цитирай
kirk-hammett Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Браво Във звука има нещо от Steve Vai Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Браво Във звука има нещо от Steve Vai брях къде бе Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Ткав звук на китара не съм чувал в бг. С звука и с музиката си ти отдавна си в ЕU !!! Elene за много години! Поздрави от тучна ливада! Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 4, 2007 Автор Отговорено Януари 4, 2007 Биската поне намери думи...а аз няма какво да кажа... ее тоо па.... Саунд кат саунд Санс Амп Триак пред него Босс ДС-1 Дирек в компа Цитирай
metalmaniak Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Чудесен саунд! Най-много ме изкефи "тръбния" звук 20-тина секунди преди край дето почва. Цитирай
Telerig Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Ихааа туй много арно! Особено накрая цепи яко...но ти свириш със хардуерни така да ги кажем симулатори...аз нещо с тия софтуерните не мога да се оправя амплитюби, ригове и всякви други...много ми тънеят винаги не знам дали щото и аз не мога да се оправям с тях....започнах да се ориентирам към микрофон и амп колкото и да е нерентабилно... скоро ще пусна нещо авторско....кийп он рокин' еврибади! Цитирай
daniel.hristov Отговорено Януари 5, 2007 Отговорено Януари 5, 2007 Много радва Звука наистина размазва - кой си може си може ... Цитирай
Recommended Posts