deian Публикувано Януари 4, 2007 Публикувано Януари 4, 2007 Тарся лютиер в София който може да ми ремонтира едно тамбура. Поздрави! Цитирай
vlex Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Kакво точно трябва да й се ремонтира? Из форума бродят лютиери (аурелиано например) и предполагам ще изявят интерес. Иначе като ходих последния път при градинарски, имаше едно бузуки с дупка отзад на резнаторната кутия и го лепеше, тъй че и той предплагам способен да ремонтира Ае со зрдаве и успех! Цитирай
Rocko Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 (Редактирано) Тарся лютиер в София който може да ми ремонтира едно тамбура. Поздрави! Пич, Вальо Градинарски, бившия китарист на Силвия Кацарова....нямам му последния телефон, но живее на Пиротска срещу Виенската сладкарница над магазина за обувки, ъглов магазин е , не знам името на пряката.....отиваш там и питаш Препоръчвам ти го, щот бяха му дали едно бузуки раздрънкано и го беше направил страшилище Редактирано Януари 4, 2007 от Rocko Цитирай
vlex Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Maй за същото бузуки говоря и аз ако проявиш интерес пиши едно лс за телефон или джиесем Ае со здраве :hello: Цитирай
deian Отговорено Януари 9, 2007 Автор Отговорено Януари 9, 2007 <span style='color:green'>Maй за същото бузуки говоря и аз ако проявиш интерес пиши едно лс за телефон или джиесем Ае со здраве :hello: </span> Благодаря! Сещам се за магазина. Поздрави! Цитирай
Recommended Posts