stratocaster Публикувано Февруари 25, 2005 Публикувано Февруари 25, 2005 (Редактирано) след кратък застой реших че е време да запиша нещо хубаво най-накрая. органите и басовете естествено са на никсъна аиде искам мнения!!!!! http://chavdarchanev.hit.bg/sunlight.mp3 :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: :guitar: Редактирано Февруари 25, 2005 от stratocaster Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Гот е А защо е толкова кратко? Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 25, 2005 Автор Отговорено Февруари 25, 2005 Гот е А защо е толкова кратко? колкото толкоз Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 25, 2005 Отговорено Февруари 25, 2005 Бе има хляб в това нещо Без да искам да звучи натрапчиво, ще кажа само, че би трябвало да го развиете и ще стане муцка :guitar: Keep rockin Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 26, 2005 Автор Отговорено Февруари 26, 2005 Бе има хляб в това нещо Без да искам да звучи натрапчиво, ще кажа само, че би трябвало да го развиете и ще стане муцка :guitar: Keep rockin еми и на мене ми се иска, ама първо че нямам време да се занимая сериозно с такива неща, второ че като почнеш от микрофона и стигнеш до RAM-та на компа ми нищо не е наред и много трудно ги прая записите кат хората. някои ден.........кат се поопаричим Цитирай
Yiwigi Отговорено Февруари 26, 2005 Отговорено Февруари 26, 2005 еми и на мене ми се иска, ама първо че нямам време да се занимая сериозно с такива неща, второ че като почнеш от микрофона и стигнеш до RAM-та на компа ми нищо не е наред и много трудно ги прая записите кат хората. някои ден.........кат се поопаричим Да бе, ясно То май повечето сме така Цитирай
Recommended Posts