fragile Публикувано Януари 3, 2007 Публикувано Януари 3, 2007 Записа /и картината/ не е мн. качествен, но като се има в предвид, че повечето музиканти предпочитат плейбек вместо да си изсвирят нещата на живо мисля, че ние се справихме добре... очаквам и вашите мнения... Кажете как ви се струва музичката: "Осил Амук" - "Перловец" - /клипче/ http://www.vbox7.com/play:d652f85b Цитирай
бутео Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Записа /и картината/ не е мн. качествен, но като се има в предвид, че повечето музиканти предпочитат плейбек вместо да си изсвирят нещата на живо мисля, че ние се справихме добре... очаквам и вашите мнения...Кажете как ви се струва музичката: "Осил Амук" - "Перловец" - /клипче/ http://www.vbox7.com/play:d652f85b Много ми харесва, завладяващо и завличащо! едно от най-ярките неща тук Цитирай
Guest Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Кума Лисо ? Браво, добре сте се справили, хареса ми Цитирай
yotzzo Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Само така! Бруталия до дупка! Кефите ме! Цитирай
pampi Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 А вие сигурно сте фенове на Дарко и неговата шапка : ))))))) Или по-скоро на свраката. Цитирай
RockoBG Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Фалшива какафония. Не се хвалете с тва. Изсвирете нещо по-добре и уволнете акордеониста Изтърпех до края. Аман от ИЗКУВСТВО басиста е ОК Редактирано Януари 3, 2007 от RockoBG Цитирай
fragile Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 а така нека има разнообразни мнения да има потрошени мозъчета "Осилите" се забиват дълбоко :green: :green: Цитирай
brysnaria Отговорено Януари 4, 2007 Отговорено Януари 4, 2007 Аахахахахаха, плсс вземете ме за певец, ако знаете как си припявах докато го слушах . Ето част - "....трупът му се носеше по перловеца. Гладни цигани го бутаха с пръчки..... МНооооого як парчак )))))) Цитирай
fragile Отговорено Януари 5, 2007 Автор Отговорено Януари 5, 2007 Аахахахахаха, плсс вземете ме за певец, ако знаете как си припявах докато го слушах . Ето част - "....трупът му се носеше по перловеца. Гладни цигани го бутаха с пръчки..... МНооооого як парчак )))))) хаха... усетил си духът на парчока а ако наистина искаш да дойдеш да се пробваш да грачиш ми пиши ЛС... Цитирай
fragile Отговорено Януари 21, 2007 Автор Отговорено Януари 21, 2007 между другото всеки които иска да експериментира с музиката може да се отзове на нашата обява тук http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=18797 Цитирай
jFog Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 Акордионисчето пий мозъци направо... Верно може малко да го намалите. прекалено психо Цитирай
Icarus Отговорено Януари 21, 2007 Отговорено Януари 21, 2007 леле леле, тва много бруталия бе ама на акордеониста поне му кажете да млъкне Цитирай
fragile Отговорено Януари 22, 2007 Автор Отговорено Януари 22, 2007 аз имам план само акордеониста да остане хехе... защото ми омръзнаха другите инструменти отегчен съм... иначе не съдете за стила на групата от това парче,/просто нямаме други записани, ако на това може да му се каже запис два микрофона единя хваща акордеона а другия всичко останало като звук/ защото не сме си сложили ограничения и експериментираме доста, има джазец, фолк, рок прогресии и много много психо ... а на обявата все още не е откликнал никой, ама явно не тук са търсените хора... Цитирай
Recommended Posts