drummer_93 Публикувано Януари 3, 2007 Публикувано Януари 3, 2007 ...моля,коментирайте тези фотоси... http://forum.slavishow.com/viewtopic.php?t...fe8c056a4ab9c5e
drummer_93 Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Годината е 2003,Великденски Концерт на Слави Трифонов,Сиеймъс Монстър се е появил скоро и Венко е решил да експериментира(може би) :think: С тия 2те стол4ета направо на Монстър-а си мяза... Редактирано Януари 3, 2007 от drummer_93
Spaz Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 ееееееееееееееееееееееееее Венко е невероятееееееееееееееееееен
drummer_93 Отговорено Януари 3, 2007 Автор Отговорено Януари 3, 2007 (Редактирано) Мда... Забележете бради4ката му С нея ми мяза на Крис Адлър от Ламб Ъф Год,само,4е вързана Редактирано Януари 3, 2007 от drummer_93
Strori Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Ами мога да коментирам ,че има човека пари-купува си...Ама чини ми се, че малко е попрекалил.Сета му е заприличал на мегаломанията от 80-те
F.I.N.E. Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Страшни снимки, ма той си ги заслужава !
Egon Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 А, това е нищо, вижте само комплекта на Тери Бозио А този на Венко е чудесен.
SMAXNATDRUMER Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Ами мога да коментирам ,че има човека пари-купува си...Ама чини ми се, че малко е попрекалил.Сета му е заприличал на мегаломанията от 80-теsmile.gif да и аз так мислия
EX-FLAMES Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Аз пък нищо лошо не виждам в 80-ската мегаломания....както и не мога да разбера отричането на големите сетове
Infanticide Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Мдааа, колкото повече - толкова повече
NoSoul Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Извод - за да имате сета който искате..... свирете чалга....
makedonetsa Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Колеги ! Само да кажа ,че целия тоя гигантски сет не е лично на Венко, а на шефа му- Слави Трифонов ! До колкото знам в момента Венко няма лични барабани ! Ако толкова настоявате обаче мога да го попитам за да сложа край на зсякакви слухове !
Rocko Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 И аз ще коментирам по моему Има си човека пари, купил си....хубав сет - няма спор....и хубава марка Друг е въпроса, че използва около 60% реално от сета Не бих казал " ееееее, Венко е невероятеееееен".....добър барабанист, много ритмичен.....грууваджийски бачка.... И накрая един дребен детайл от работата му като общо......през повечето време докат чука, прехапва устните си, което според мен си е чиста проба стягане на китките......при стискане на зъби и прехапване на устните никога няма свободна китка....за тва препоръчват специално на барабанистите да дъвчат дъвка, докато работят Ай стига съм се правил на професор
Egon Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Колеги ! Само да кажа ,че целия тоя гигантски сет не е лично на Венко, а на шефа му- Слави Трифонов ! До колкото знам в момента Венко няма лични барабани ! Ако толкова настоявате обаче мога да го попитам за да сложа край на зсякакви слухове ! Направи го, драги. мен би ми било интересно, макар че в това няма л;ошо, дори е хубаво. Работя за теб, осигури ми условия и инструментариум. Лошо би било ако Венко не може да задържи комплекта при евентуално напускане на работата си при Слави. Но попитай го. И му предай поздрави, аз съм му фен
makedonetsa Отговорено Януари 3, 2007 Отговорено Януари 3, 2007 Еqlon , не знам защо оставам с впечатление че се заяждаш с мен ! Не виждам нищо лошо в това , че съм бил състудент с Венко и знам че в момента той няма лични барабани ! Казвам го просто за да задоволя любопитството ви а не за да се направя на интересен пред вас !
Recommended Posts