spotlight_kid Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 милкое с този мустак е N1:) Сега подготвям кавър на "Елате пиленца при батко" ще е блусария.... ...аве Милко много ме забавлява верно не с пеене и музика макар да има една прочувствена балада "Шофьорски блус".. ...спирам че не всички разбират чувството ми за хумор Цитирай
Topsun Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 давай давайсега си запалилразбирам те аз лично Цитирай
AwXy Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Най-великият за мен e Robert Plant.Най-влиятелният и най-креативният,пак казвам - за мен. Обичам го. модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 10, 2005 Отговорено Март 10, 2005 Stive Taylor,Coverdale,Bon Jovi,Freddy Mercury,Bono,Sting,Sinatra,Nat King Cole,Joe Cocker,вокала на Symply Red,La Brie,...абе много са! А от дамите наи-много ми допадат Norah Jones,Aretha Franklin,Sade,Tracy Chapman,Bette Midler,но то всичко си е доста субективно и е изцяло до човека и вкусовете му. Цитирай
Martinez Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 за БГ вокалисти съм напълно съгласен за Любо(там други работи ме дразнят,но това не променя факта,че пее много добре) Точно така е Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 вокала на Симпли Ред е с така сложното и нелогично,на фона на цялата група име,....................................-Симпли Ред Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 ...ами 4овек не може да знае всичко,нали!?Как може да се казваш Simply Red,а да пееш така убийствено... :think: Цитирай
Martinez Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 вокала на Симпли Ред е с така сложното и нелогично,на фона на цялата група име,....................................-Симпли Ред ...Mick "Red" Hucknall Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 любимата ми песен на Симпли Ред - Сутрин кът ми стане(Something got me started-ако не сте забелязали приликата в произнушението-сега е момента да се позаслушате) Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 11, 2005 Отговорено Март 11, 2005 Ей Drums,хвърлиме в тъч... Simply Red ...... :think: ..... Mick "Red" Hucknall ... Изглежда наистина не мойе да знае6 всичко Цитирай
Mandalay Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Stive Taylor,Coverdale,Bon Jovi,Freddy Mercury,Bono,Sting,Sinatra,Nat King Cole,Joe Cocker,вокала на Symply Red,La Brie,...абе много са!А от дамите наи-много ми допадат Norah Jones,Aretha Franklin,Sade,Tracy Chapman,Bette Midler,но то всичко си е доста субективно и е изцяло до човека и вкусовете му. Не вярвах, че има човек с който вкусовете ни толкова да се припокриват... Цитирай
SomeoneBg Отговорено Март 14, 2005 Отговорено Март 14, 2005 Stive Taylor,Coverdale,Bon Jovi,Freddy Mercury,Bono,Sting,Sinatra,Nat King Cole,Joe Cocker,вокала на Symply Red,La Brie,...абе много са!А от дамите наи-много ми допадат Norah Jones,Aretha Franklin,Sade,Tracy Chapman,Bette Midler,но то всичко си е доста субективно и е изцяло до човека и вкусовете му. Не вярвах, че има човек с който вкусовете ни толкова да се припокриват... Сериозно ли бе?! Еба си майката...,много яка работа.Аз пък наистина въобще не съм и допускал подобни истории. HAIL,брат по "музикален вкус"! Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 ами всъщност Мик Хукнал си смени изцяло името и вече си е Симпли Ред Цитирай
eL_NinYo Отговорено Март 16, 2005 Отговорено Март 16, 2005 сетих се и за Бойз 2 Мен - тея негра как пеят................... :wall: Цитирай
Recommended Posts